dijous, 7 d’agost del 2008

El Sabadell al Torneig Històrics


Un any més, el C.E.Sabadell participarà en una nova edició del Torneig d'Històrics. Aquest any el torneig arriba a la 23ª edició i es disputarà a les instal·lacions del Sant Andreu, el Narcís Sala. El torneig, com en els últims anys, tindrà un format de 3x1 en la primera fase. Els arlequinats van quedar enquadrats en el grup 4 juntament amb Ricoh Premià i Masnou. Així doncs, el Sabadell debutarà a les 18.30h contra el Premià i després, en cas de derrota jugaria de forma seguida contra el Masnou, i en cas de victoria hauria d'esperar a les 20.30h. per jugar el seu segon partit. El que aconsegueixi més punts es classificarà per les semifinals que es jugarà divendres 8 d'agost a partir de les 18.30h. ja en format de 90 minuts. L'hipotètic rival en semis seria el Martinenc que, contra tot pronòstic, va eliminar a l'Europa i al Gramenet B.
L'altre semifinal la jugaran l'equip anfitrió, el Sant Andreu que va eliminar a Sants i Hospitalet, contra el Badalona que ahir va eliminiar a l'Horta i al Júpiter.

El preus de les entrades son de 10€ pels aficionats en general i 5€ pels socis dels equips participants. Així doncs, una bona manera de poder seguir a l'equip en aquest primers partits de pretemporada i veure les evolucions dels nous fitxatges.
En cas que el Sabadell arribés a la final, aquesta es jugaria dissabte a partir de les 19h. Just abans es jugarà un partit entre l'Espanyol i l'Estartit femení. Destacar que la final serà retransmessa en diferit diumenge 10 a les 18h. pel Canal 33.