dimarts, 26 d’agost del 2008

CAZORLA I PAGÈS es perdran l'inici de Lliga

La pretemporada s'ha cobrat les primeres víctimes. Albert Miquel Cazorla i Pep Pagès es van trencar aquesta última setmana i es perdan els primers partits de la nova temporada. El primer es va lesionar en un entrenament de la setaman passada i el segon va patir un trencament el dissabte en l'últim partit amistós al Prat.

Albert Miquel Cazorla estarà unes 3 setmanes de baixa per una ruptura muscular a la cama dreta i si es confirma les tres setmanes de baixa arribari molt just al derby contra el Terrassa. El cas del
capità Pep Pagès es una mica més complicat. La desgràcia es va topar amb el Sabadell i el central arlequinat. Quan el partit del dissabte passat al Sagnier contra el Prat estaba a les acaballes, Pagès va sentir una punxada a la seva cuixa de la cama dreta i les primeres observacions a peu de gespa per el incombustible Josep 'Hovend' Orriols parlaven d'un temps de baixa d'un mes com a mínim.
Les proves dels propers dies acabaran de confirmar el període de recuperació del capità.
El problema ara el tindrà Ramon Moya que amb aquestes dues baixes a la part defensiva, només compte amb Agustín Fernández i Jaume Berlanga a la zona central.