dimarts, 12 d’agost del 2008

El filial arlequinat comença la Pretemporada

José Antonio Quereda "Pirri", nou entrenador del Sabadell "B"
Foto:
Ràdio Sabadell


El C.E.Sabadell "B" comença avui mateix la pretemporada amb un clar objectiu: l'ascens de categoria. Un ascens que es resisteix els últims anys, però que aquest any s'ha fet un projecte molt seriòs i amb moltes cares noves per tal d'aconseguir el desitjat ascens a Primera Territorial.
El filial, un any més, militarà a Segona Territorial al grup 6, grup que formen equips, majoritàriament, de Sabadell i Terrassa. Un grup que destaca per la seva rivalitat i per la igualtat entre tots els equips. Els equips cridats a estar a dalt de la classificació son el Can Rull Rómulo Tronchoni, l'Andalucia i l'Olímpic Can Fatjó que han baixat de Primera Territorial, més equips com el Sant Quirze, Sabadell Nord i el propi Sabadell "B". El debut del filial serà el 14 de setembre al camp del Carolinense, el primer partit a casa serà contra un altre filial, el del Cerdanyola del Vallès, 7 dies més tard. L'equip tancarà la lliga a fora de casa, al camp del Sabadell Nord.

Com dèiem, el filial presenta moltes cares noves. Començant per la banqueta on José Antonio Quereda "Pirri", procedent de La Románica substituirà a l'ex-jugador arlequinat Manolo García. A més, Pirri tindra com ajudants a Dani Pérez com a segon entrenador i Xavier Jiménez com a delegat. Aquests dos últims, socis d'@rlekinats.com. A més, comptaran amb la col·laboració de Javier Gómez "Jabo". Això per el que fa a la banqueta. En l'apartat del planter l'equip compte, fins el moment, amb 16 fitxatges. Juntament amb els jugadors que continuen de l'any anterior, un total de 7 completen la plantilla a falta de confirmar un parell de fitxatges més amb el qual s'està treballant, més Antonio Vaca i José Revuelta, dos jugadors bolivians que per temes burocràtics no podran jugar fins a final d'any. A més els jugadors que compte Ramon Moya però que jugarian en el filial, exceptuant les possibles convocatòries amb el primer equip.

Fitxatges temporada 2008-2009

Christian Castet, Pedrosa i Albert (Can Rull Rómulo Tronchoni)
Jordi Prats, Perico, Juan Patón, Mestre i Robinho (La Románica)
Toni Habana (Roureda)
Salva (Sentmenat)
Fito (Júpiter)
Rocamora (Lepanto)
José Montero (Marina)
Igor Pedregosa, Ricki (Peña San Pedro)
Adrián O. Iglesias (Cádiz B)

Jugadors que continuen de la temporada passada
Luís Reche, Paco Herrero, Angel Jiménez, Fran Mañas, Guillem Marchal, Oriol Puig i Alberto Molina

Aquest són els jugadors que conformen la plantilla del C.E.Sabadell "B" per la temporada 2008-2009, a falta d'algun que altre fitxatge que acabi de completar l'equip per tal de lluitar fins al final per l'ascens de categoria. Des de la penya @rlekinats.com li volem desitjar tota la sort del món al cos tècnic i a la plantilla per tal d'aconseguir l'objectiu a final de temporada.