dilluns, 25 d’agost del 2008

Gran imatge del filial davant el Manlleu de Tercera (3-1)


El Sabadell B va demostrar ahir per la tarda que el club pot contar amb ells si en qualsevol moment sel's necessita. El filial arlequinat, que recordem milita a Segona Regional, va plantar cara durant tot el partit davant el Manlleu equip de Tercera Divisió, 4 categories per sobre de l'amateur. Els jugadors es van deixar la pell sobre la gespa de Manlleu i així ho va veure l'entrenador local que després del partit va felicitar a Pirri per el treball del seu equip. El filial va deixar una molt bona imatge i si es té una mica de paciencia amb aquest equip, poden donar una alegria a l'afició amb el tan ansiat ascens a Primera Regional.

El partit va ser dominat per l'equip local, tal i com era de preveure, però el Sabadell no es va arronsar en cap moment. L'equip local es va avançar a pilota aturada -de fet els 3 gols van ser en jugada d'estratègia-, una falta que va picar al travesser i el rebot va anar a parar al cap de Planagumà que va fer l'1 a 0. Així es va arribar al descans, domini del Manlleu però sense cap ocasió més i el Sabadell defensant-se molt bé i creant perill amb faltes laterals.
La segona meitat es va notar més l'aspecte físic. El Manlleu amb jugadors professionals i amb entrenaments de doble sessió era superior en aquest aspecte als arlequinats, però aquests van suplir-ho amb il·lusió i sacrifici. Els locals van marcar el segon gol en un còrner, però el Sabadell va reaccionar molt bé i Amadeu va fer el 2-1 poc després. L'àrbitre es va voler afegir a la festa i va xiular un discutible penal a Dot, que Albert va aturar molt bé. Gran partit del porter arlequinat. Ja a les acaballes del partit, i després que Igor estavellés una pilota al pal que hagués significat l'empat a 2, Planagumà va fer el 3-1 definitiu.

En definitiva, gran partit del filial arlequinat que va donar la cara en tot moment i va deixar una sensació molt bona de cara a la temporada que tot just comença. Gran partit del porter Albert, en defensa Jordi Prats, Robiño i Javi González van estar inmens, la qualitat al migcamp la va posar Igor i Jonhy i davant Riki va fer una gran tasca davant de defenses veterans com l'ex-arlequinat Jordi Dot.

Alineació Manlleu-Sabadell B

Albert, Marc Domènech, Robiño, Jordi Prats, Javi González, Sala, Milán, Igor, Riki Jonhy, Fito.
També van jugar: Antonell, Christian Castet, Adrián Iglesias, Amadeo, Periko i Puig.

L'amateur seguirà entrenant-se aquesta setmana per preparar els propers partits amistosos de pretemporada. El següent partit serà aques dijous a les 21:15h. a Sant Andreu de la Barca davant del Corbera de Llobregat de Segona Regional. El dissabte s'enfrontaran al Tona de Primera Regional a les 16:30h. i el diumenge al San Juan de Montcada també de Primera Regional a les 18h.