dissabte, 23 d’agost del 2008

El Sabadell B remonta un 2-0 a Lloret (2-2)

El C.E.Sabadell B ha debutat en la pretemporada 2008-2009 amb un empat treballat al Municipal de Lloret de Mar. El filial arlequinat, amb poc més d'una setmana d'entrenaments ha notat la frescor i una major compenetració entre els companys. Cal recordar que l'equip compte amb molts fitxatges i l'acoplament de la plantilla serà un dels objectius a seguir per l'entrenador José Quereda "Pirri".
A la primera meitat, el Sabadell ha tingut més la pilota que el Lloret però li ha faltat encertar en la última passada per acabar de tenir oportunitats clares de gol. Tot i això, el fitxatge estrella Mestre ha tingut un parell de rematades per avançar a l'equip al marcador. Però en una errada defensiva, el Lloret s'ha avançat. Els sabadellencs han notat el gol i l'equip local s'ha fet amb el control del partit fins que s'ha arribat al descans. A la segona meitat, i amb un bon grapat de canvis, els arlequinats han sortit més enchufats, però de nou l'equip coster ha tornat a marcar, aquest cop amb un autogol de Christian. Però el Sabadell, lluny d'enfornsar-se s'ha refet molt bé i després d'algunes bones ocasions, Johny i Riki en 3 minuts han empatat el partit a 2. Posteriorment Mestre ha estat objecte d'un clar penal que l'àrbitre -amb una actuació bastant discutible- ha ingnorat. A poc per el final, el propi Mestre ha estavellat una pilota al pal que hagués acabat d'aconseguir la remontada. Finalment, Riki ha estat expulsat.

Com es normal i a ser el primer partit de la pretemporada n'hi han coses a millorar, però també n'hi han coses positives. L'entrega dels jugadors sobre el camp es total i s'han vist jugadors en molt bona forma. Avui han destacat Adrián Iglesias, Johny e Igor al migcamp, Javi González al lateral esquerre, el porter Albert i el punta Mestre.
Demà, l'amateur tindrà un nou amistós. En aquest cas a Montcada per enfrontar-se al Santa Maria de Montcada, equip de Segona Regional. Una nova oportunitat per continuar veient les evolucions del filial arlequinat. El partit començarà a les 11.30h.

Alineació Lloret-Sabadell

Albert, Rocamora, Robinho, Jordi Prats, Javi González, Adrián Iglesias, Paquito, Igor, Isaac, Mestre, Puig
També han jugat: Paco Herrero, Christian Castet, Sisco Rodríguez, Montero, Periko, Jonhy i Riki