dissabte, 23 d’agost del 2008

Nou empat en l'ultim amistós de la Pretemporada (1-1)

Si l'any passat el Sabadell es va caracteritzar en un equip que empatava molts partits, aquest any sembla que va per el mateix camí. Els sabadellencs han tornat a empatar, aquest cop contra el Prat, equip de Tercera Divisió. I ho han fet in-extremis ja que el gol de l'empat arlequinat ha arribat al temps d'afegit. D'aquesta manera s'acaba la pretemporada del C.E.Sabadell, una pretemporada que no ha deixat molt bons resultats, però que esperem que el dissabte que ve l'equip pugui oferir una bona imatge i aconseguir els primers 3 punts en joc.

Desde bon començament del partit, els arlequinats han sortit a per la victoria i fruit d'això han estat les ocasions sobre la porteria dels pratencs. Ocasions de Iglesias i Joel no s'han convertit en gol per ben poc. Quan semblava que el gol del Sabadell estava a punt d'arriba, el Prat s'ha avançat al marcador gràcies a un gol de Jaume. Abans del descans podia haber empatat Joel però entre el pal i Toni han evitat el gol de l'ex del Gavà.
Ja a la segona meitat, Jaume ha estavellat una nova pilota al pal per part dels sabadellencs. Quan semblava que els arlequinats encaixarien una nova derrota en la pretemporada, una jugada de Raúl Pradas l'ha culminat Carralero en el gol de l'empat.

Alineació Prat-Sabadell

De Navas, Jaume, De la Plata, Pagés, Agustín, Mejías, Roberto, Juvenal, Joel, Sergio Iglesias i Àxel
També han jugat: Miguel Ángel, Miralles, Siso, Sergio Urbano, Carralero i Raúl Pradas


D'aquesta manera s'ha acabat la pretemporada arlequinada que ha acabat amb un balanç de 2 victories, 6 empats i 2 derrotes amb 18 gols a favor i 12 gols en contra. El màxim golejador de la pretemporada han estat Raúl Pradas i Joel amb 3 gols cadascú.