dijous, 14 d’agost del 2008

El Sabadell empata contra el Benavent (2-2)



La victoria se li resisteix als homes de Ramon Moya, després del Torneig d'Històrics els arlequinats van empatar a 2 a Vilanova de Bellpuig (Lleida) contra el Benavent, equip de Primera Catalana. En el primer partit dels quatre que afrontarà de manera consecutiva els sabadellencs, el joc ha millorat en vers els últims enfrontaments, sobretot a la segona meitat. A la primera, ni lleidatans ni sabadellencs han ofert un gran espectacle i les ocasions de gols han escasejat. En un de les poques ocasions, Mejías ha avançat al Sabadell al marcador.
Ja a la segona meitat, i amb els pertinents canvis per part dels dos equips, les ocasions s'han multiplicat. Riera ha empatat el partit al quart d'hora del segon temps, però de nou el Sabadell s'ha posat per davant en el marcador. Aquest cop el gol l'ha fet Raúl Pradas. Però quan semblava que els saballuts s'endurien la victoria, Cámara ha fet el definitiu empat a 2.
Alineació Benavent-Sabadell

De Navas, Jorge Campos, De la Plata, Agustín, Pagés, Mejías, Àxel, Sergio Iglesias, Javi Rodríguez, Roberto y Carralero

També han jugat: Miguel Ángel, Sala, Cazorla, Siso, Jaume, Fito, Milán, Oriol Miralles, Raül Pradas, Domènech, Igor i Xapi.

La pretemporada arlequinada continuarà demà, amb el ja habitual triangular de Sant Pere Molanta. Un triangular on es podran veure els jugadors més joves i alguns del filial. Una prova més per que els menys habituals puguin convéncer a Ramon Moya.