Las Palmas: Barbosa, Dani Castellano, Deivid, Jeison Murillo, Pignol (David Garcia, min. 72),  Javi Castellano, Nauzet Alemán, Vitolo (Vicente Gómez, min. 81), Momo, Javi Guerrero (Tyronne, min. 63) i Thievy.

Sabadell: Nauzet, Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Eric Reverter, min. 81), Espasandín, Hèctor Simón, Juvenal, Arteaga (Uli Dàvila, min. 63), Moha (Fito, min. 81), Collantes i Aníbal

Gol: 1-0,  Javi Guerrero (min. 16)

Àrbitre: Sánchez Martínez (Murcià)

Estadi: Gran Canària (10.040 espectadors)

Tercera derrota consecutiva en lliga. El Centre d'Esports Sabadell continua amb la seva particular ratxa negativa de resultats i ja suma tres derrotes seguides en lliga i quatre si comptem la del passat dimecres en Copa del Rei davant el Córdoba. Un desplaçament històricament negatiu com el de Las Palmas ho ha tornat ha ser i és que de les dinou vegades que els arlequinats han visitat les canàries per jugar contra el conjunt groc, només ha pogut guanyar en un vegada. Avui ha tornat a caure davant un equip que no havia guanyat a casa en tota la temporada i l'última vegada que ho havia fet al seu estadi havia estat precisament contra el Sabadell. Un encontre que ràpidament es va posar en contra gràcies a un gol del veterà i ex jugador egarenc Javi Guerrero. Un minut abans ja havia avisat el conjunt canari contra la porteria de Nauzet Pérez, però el reamat de cap de Vitolo s'estavellava contra el travesser. A la segona oportunitat no perdonava el conjunt local i el Sabadell tornava a tenir un partit coll amunt lluny de la Nova Creu Alta. Li costaria molt entrar en el partit als homes de Lluís Carreras i Las Palmas continuava atacant en busca d'ampliar diferències en el marcador. Però es trobarien amb un inconmensurable Nauzet Pérez que, davant dels seus familiar i amics, faria un dels millors encontres des de que vesteix la samarreta arlequinada. El porter es vestia de 'Sant' i salvava al Sabadell d'encaixar més gols en el primer temps. El jugador cedit per l'Espanyol, Thievy, i l'ex del Xerez Momo tenien les millors oportunitats després del gol canari, però Nauzet responia amb grans aturades davant dels dos jugadors rivals. Amb el marcador d' 1-0 en contra i amb la sensació de que el Sabadell sortia viu de l'encontre s'arribava al temps de descans. Un descans que havia de servir per millorar els errors comesos en els primers quaranta-cinc minuts i intentar treure alguna positiva de les Canàries. El Sabadell va millorar en el segon temps, però de nou seria Las Palmas qui avisaria amb una nova ocasió. Un altre cop Momo podia fer el segon gol, però Nauzet ho tornava a evitar amb una gran aturada. Sense dubte, el millor partit de l'ex del Mirandés des que vesteix la samarreta arlequinada. El Sabadell reaccionaria i Arteaga tindria la primera ocasió sabadellenca de tot el partit amb un xut des de fora de l'àrea que troba la resposta del porter Barbosa que envia a córner. Semblava que reaccionava el Sabadell i Las Palmas baixava una mica el ritme de partit degut, també, el desgast de la Copa del Rei del passat dijous contra el Racing Santander. Semblava que les coses començaven a anar millor pel Sabadell i més quant els locals es quedaven amb un jugador menys per expulsió de Momo que veia la segona targeta groga després de tocar la pilota amb les manes. Quedava un quart d'hora i el Sabadell havia d'aprofitar el fet de jugar amb un home més i el cansanci dels jugadors canaris. Però no va ser així. Tot i arriscar Lluís Carreras i tornant a deixar només tres defenses, els sabadellencs no van poder puntuar a Gran Canària. La millor ocasió la tindria Juvenal Edjogo, titular ahir per primer cop a la temporada, amb un xut des de la frontal de l'àrea que, de nou, trobava la resposta de Barbosa. El Sabadell tornava a perdre en lliga i ja acumula tres derrotes consecutives a la competició regular. La bona notícia de l'encontre va ser el debut d'Eric Reverter que va jugar els darrers nou minuts de partit.