dissabte, 6 d’octubre del 2012

8a Jornada Lliga: SD Ponferradina-CE Sabadell


A per la cinquena. El Centre d'Esports Sabadell, en plena ratxa de victòries, es desplaça a El Bierzo per enfrontar-se a la SD Ponferradina en el que serà la primera visita oficial dels sabadellencs a El Toralín per enfrontar-se als lleonesos. Un encontre que ve marcat per la gran dinàmica de joc i resultats que ha portat als homes de Lluís Carreras a la tercera posició de la classificació després de guanyar consecutivament a l'Almeria, Real Madrid Castilla, Xerez i Guadalajara en un gran mes de setembre. La SD Ponferradina també arriba amb la moral a tope, ja que va guanyar fa una setmana a Valdebebas contra el filial madridista.

Per aquesta cita, Lluís Carreras té la bona notícia de la recuperació del gadità Abraham Paz després de superar els seus problemes a l'abductor. Continuen de baixa per lesió Jesús Olmo i Nabil Baha i s'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Pablo Ruiz, Fito Miranda, Gato i Fernando Llorente. Els lleonesos, com dèiem, arriben amb una gran confiança després de guanyar a l'estadi Alfredo Di Stéfano i s'espera un estadi ple per rebre al Sabadell en un partit que es preveu molt complicat. Claudio Barragán ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica a Sergio Rodríguez, Fofo, Dídac y Leandro. A més, Mateo i Hélder Rosario per lesió.

L'encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga donarà inici a les 18h i, per primer cop aquesta temporada, no es podrà veure per televisió. Fins ara, tots els partits del Sabadell en lliga i copa s'havien pogut veure per televisió. El valencià Martínez Munuera serà l'encarregat de dirigir aquest primer enfrontament a la història entre Ponferradina i Sabadell.