dimecres, 17 d’octubre del 2012

3a Ronda Copa del Rei: CE Sabadell-Córdoba CF


Torna la Copa del Rei. El Centre d'Esports Sabadell ha de deixar enrera la derrota patida el passat diumenge a l'estadi davant l'Hércules d'Alacant i centrar-se en el partit que els enfrontarà aquesta vespre davant el Córdoba CF corresponent a la 3a ronda de la Copa del Rei. El vencedor del partit tindrà la sort d'enfrontar-se en setzens de final davant un Primera Divisió que no juga competicions europees en una eliminatòria d'anada i tornada. El partit no serà fàcil, ja que el Córdoba és un dels conjunts més forts de la Liga Adelante tot i que ha començat una mica irregular la temporada i ve de perdre per 3-0 davant l'Almeria al Juegos del Mediterraneo.

Pel que fa al Centre d'Esports, Lluís Carreras recupera a Moha després d'haver complert el partit de sanció davant l'Hércules i també podrà comptar amb Manu Lanzarote, tot i ser expulsat un cop finalitzat l'encontre del diumenge passat. La sanció la complirà en lliga. En total, el tècnic de Sant Pol de Mar ha convocat a dinou futbolistes i haurà de descartar un abans de començar l'eliminatòria. Pel que fa al Córdoba, Rafael Bergés no podrà comptar amb López Silva per sanció, ni tampoc amb Pepe Díaz i ha convocat a un jugador del filial. S'esperen rotacions en l'equip titular i una d'elles seria l'inclusíó del porter ex del Guadalajara Saizar en el lloc d'Alberto Garcia.

L'enfrontament corresponent a la tercera ronda de la Copa del Rei donarà inici a les 21h i serà retransmès per Esport3. Un duel inèdit en la competició del K.O i que xiularà el castellà-manxec Dámaso Arcediano Monescillo. Només un precedent amb el Sabadell i va ser a Chapín la temporada passada contra el Xerez i que va acabar amb empat a dos en el marcador. Un partit que el Sabadell jugarà amb la tercera equipació negre i rosa amb motiu de la campanya de sensibilització pel càncer de mama que està duent a terme el club.