diumenge, 14 d’octubre del 2012

9a Jornada Lliga: CE Sabadell-Hércules CF


Segona visita de l'Hércules. Els alacantins tornen a visitar la Nova Creu Alta aquesta temporada després del partit de Copa del Rei en que van caure eliminats després d'un 2-0 en contra amb gols d'Uli Dàvila i Antonio Hidalgo en un fluix encontre dels homes de Mandiá. Un entrenador que, en cas de sortir derrotat de l'estadi creualtenc, viurà les seves darreres hores com entrenador de l'Hércules. La mala ratxa de resultats i veure com el Castilla li remuntava un 2-0 a favor el dilluns passat l'han posat contra les cordes.

Un encontre pel qual Lluís Carreras no s'ha hagut de pensar gaire la convocatòria perquè entre lesionats i sancionats, el tècnic de Sant Pol de Mar només té a divuit jugadors disponibles. Són baixa per lesió Jesús Olmo, Nabil Baha, Tortolero, Abraham Paz i Eneko Fernández. A més, Moha haurà de complirun partit de sanció després de l'expulsió que va patir dissabte passat a El Toralín de Ponferrada. Pel que fa a l'Hércules, Mandiá no podrà comptar amb Braulio, Sarpong i el porter Falcón lesionats i Fran Mérida i Peña, sancionats.

L'encontre corresponent a la novena jornada de la Liga Adelante donarà inici a les 17h i serà retransmès pel canal autonòmic català Esport3. El castellà-manxec Pino Zamorano serà l'encarregat de dirigir el partit entre sabadellencs i alacantins. Dos precedents amb aquest àrbitre i tots dos van acabar amb empat a zero. Van ser la temporada passada davant l'Elche a l'estadi i el Huesca a El Alcoraz. Pel que fa a l'històric amb l'Hércules, els alacantins només han guanyat un cop a la Nova Creu Alta. Va ser a Segona B la temporada 2004-2005 per 0-1 amb gol de Máyor, avui dia futbolista de la Ponferradina.