dissabte, 27 d’octubre del 2012

11a Jornada Lliga: CE Sabadell-Córdoba CF


A trencar la mala dinàmica. El Centre d'Esports Sabadell rep la visita del Córdoba CF per segona vegada en només deu dies. En l'anterior van sortir vencedors els andalusos a la pròrroga en eliminatòria corresponent a la tercera ronda de la Copa del Rei. Els arlequinats arriben després d'encadenar quatre derrotes consecutives i el Córdoba amb un pèl d'irregularitat però havent guanyat el darrer enfrontament contra el Castilla en el darrer minut de partit amb gol de Patiño.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras recupera a Abraham Paz, Juanjo i Eneko, però perd per lesió a Juvenal Edjogo-Owono. A més, són baixa per lesió Jesús Olmo, Nabil Baha, Gato i Manu Lanzarote per lesió després que el Comité d'Apel·lació no acceptés el recurs presentat pel Sabadell. Pel que fa al Córdoba de Rafa Bergés, tenen les baixes de l'egarenc Cristian i Pepe Díaz, entre d'altres. Un equip el cordovès que de ben segur farà canvis respecte l'onze titular de la Copa i s'espera un duel novament igualat.

L'encontre corresponent a la onzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3 com està sent habitual aquesta temporada. L'àrbitre del partit serà el basc Bikandi Garrido. Un col·legiat que ha xiulat en quatre ocasions al Centre d'Esports i en totes quatre han perdut els arlequinats. El darrer precedent d'aquesta mateixa temporada al Mini Estadi on els de Lluís Carreras van caure per dos gols a zero.