divendres, 12 d’octubre del 2012

El Rival: Hércules CF

Uli Dàvila va marcar el primer gol d'arlequinat contra l'Hércules en Copa

Segona visita dels alacantins en un mes, després de la disputa, a mitjans de setembre, de l'eliminatòra de Copa del Rei. Els de Juan Carlos Mandiá voldran millorar el cinquè lloc que van aconseguir la temporada anterior després de comandar la taula classificatòria durant moltes setmanes. Fou l'Alcorcón, equip revelació de la lliga, qui els acabaria deixant sense possibilitats de lluitar per l'ascens, objectiu que novament mantenen tot i els problemes econòmics que fan trontollar a l'entitat.

A més, durant l'estiu van perdre futbolistes que la campanya anterior havien estat molt decisius com el mitjapunta Míchel que va marxar al València, el central Samuel Llorca que firmava pel Celta de Vigo o el centrecampista Abel Aguilar que ho feia pel Deportivo de la Corunya. Per tal de pal·liar aquestes baixes, el club del José Rico Pérez va confirmar les arribades també d'homes importants en busca de projectar-se novament com el cas del davanter Javier Portillo, que firmava provinent de la UD Las Palmas. Fran Mérida arribaria cedit per part de l'Atlético de Madrid. També el defensa uruguaià Cabrera arribava cedit procedent del Vicente Calderón, tot i que la passada temporaa havia jugat al Numància. També firmava el sabadellenc Pere Martínez procedent del Villarreal per intentar lluitar i fer-se un lloc a l'onze titular amb Cabrero, que es recupera d'una llarga lesió. També a la zona ofensiva va firmar Braulio després que jugués la passada temporada a les files del Cartagena. A la zona ample, també cedit per part de la Real Sociedad, aterrava a Alacant l'holandés Sarpong, que actua com interior o per qualsevol dels dos extrems i que fou internacional Sub 21 amb el seu país. Amb tot això tractaran de fer-se forts al seu camp i basant el joc en una forta defensa que actuïn a camp contrari.

El darrer precedent en partit de lliga disputat per l'Hércules a l'estadi, data de la temporada anterior. Un del, que va acabar injustament en taules ja que els nostres van meréixer el triomf, però no s'acabaria passant de l'empat a un. David Pérez Arteaga avançaria als arlequinats al marcador, però Míchel, poc després, posava l'empat final.