dissabte, 20 d’octubre del 2012

El Rival: UD Las Palmas


Primera experiència de Sergio Lobera a les banquetes de la Segona Divisió A, i és que els dirigents canaris van apostar fort per un entrenador que basa el seu estil per sortir amb la pilota jugada intentant practicar un futbol bonic i amb espectacle. Procedent del Ceuta, substitueix a Juan Manuel Rodríguez que acabaria la temporada anterior en un meritori novè lloc. Pocs retos són els que va patir l'equip illenc durant l'estiu i a les baixes de Portillo, que marxava a l'Hércules, Laguardia que ho feia al Real Zaragoza, Mauro Quiroga que firmava pel Lugo, Ruyman pel Racing de Santander i, sobretot, Jonathan Viera que ho feia pel València.

Van aterrar a Gran Canària homes amb experiència. Casos com el del centrecampista Nauzet Alemán procedent del Valladolid sent un dels artífexs de l'ascens a Primera del castellans i que està cridat a ser un dels puntals de l'equip groc. Així mateix, també van incorporar al defensa Deivid procedent del filial del Sevilla, tot i que habitualment entrenava amb el primer equip i amb el que va disputar alguns partits. També a la defensa i procedent del Cádiz, arribaria cedit però per part del Granada, el colombià Jeison Murillo que d'aquesta manera també s'estrenava a la divisió de plata del futbol espanyol. Per a la davantera, a més d'assegurar la continuïtat de futbolistes importants com Vitolo o Javi Guerrero, els de Sergio Lobera van signar al davanter internacional per Nigèria Macauley Chrisantus que fitxava provinent del FSV Frankfurt de la segona divisió d'Alemanay i on l'any passat hi havia anotat vuit gols. I cedit per l'Espanyol arribaria el darrer dia de mercat el francès Thievy.

Bon partit el que s'espera a l'estadi de Gran Canària entre dos equips que busquen jugar la pilota des del darrera i on s'espera que l'espectador sigui el màxim beneficiat alhora de veure un futbol vistós i de qualitat. La darrera visita que vam fer a Las Palms data de la darrera jornada de la lliga anterior on llavors, en un partit boig, vam acabar caient per 3 a 2. S'avançarien els locals ja en el primer minut dejoc amb una diana de Francis. Ràpidament neutralitzar Ezequiel Calvente amb una gran rematada. Antonio Hidalgo ens posaria per davant al marcador des del punt de penal, tot i que la remuntada local arribaria per mitjà de Quiroga i Vitolo, que en menys de quinze minuts donarien la volta al marcador.