divendres, 4 de febrer del 2011

Publicat El Saballut de gener

La portada del primer mes del 2011

Ja hem acabat el primer mes del 2011 i amb ell arriba una nova edició de la revista digital El Saballut. El mes de Gener ja ha vist la llum i us el podeu descarregar des d'avui mateix. Una revista que arriba amb el Centre d'Esports Sabadell en segona posició, a només un punt del líder Badalona, i sent l'equip menys golejat del grup tercer de la Segona Divisió B. Així ho escenifiquem en la portada amb fotografia de la celebració del gol d'Hiroshi davant el Benidorm.

En aquest nou número de la revista hi trobareu les seccions habituals: les cròniques del partits del mes anterior -Lleida, Badalona, Sporting Mahonés i Benidorm-, un anàlisis complet dels rivals que es trobarà el Sabadell al febrer -Teruel, Alicante, Alzira i Gandia-, noticies relacionades amb el club en la secció del Fora de Joc i fotografies de la presentació del Futbol Base. El Futbol Femení també tindrà el seu espai, al igual que un nou capítol de la Història i els 25 anys del darrer ascens a Primera Divisió la temporada 1985-1986. Com sempre, podreu llegir la columna d'opinió del company i amic Adrián Arroyo i la secció estrella de la revista, una entrevista al jugador de camp amb més minuts de la plantilla, Toni Lao.

Com sempre, els canals de distribució de la revista seran els mateixos. Des d'ara mateix, a la part dreta d'aquest portal web trobareu la portada amb un enllaç directe. Si el que voleu és descarregar-la i guardar-la en el vostre ordinador la trobareu en els propers dies a la pàgina Ex-Oficial C.E. Sabadell.