dilluns, 21 de febrer del 2011

Eneko de falta fa volar els punts cap a casa

Alzira 0-1 Sabadell

Alzira: Pociello, Cristian, Pablo Vidal, Amarilla, Rafa Gimeno, Castell, Javi Moreno (min. 56 Tiquinho), Pulga, Juanpe (min. 69 Lourenço), David Fas i Ballester (min. 81 Lluís).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Azparren, Agustín, Robles, Cuenca, Fito (min. 56 Eneko), Hiroshi (min. 69 Raúl Rodríguez), Juvenal i Marc (min. 79 Àlex Ruiz).

Gols: 0-1 Eneko (min. 73)

Estadi: Lluís Suñer Picó (400 espectadors)

Tres punts vitals que van volar cap a Sabadell després d’un partit espès i molt igualat que va decantar Eneko amb un gol de falta. A més la defensa un cop més va funcionar a la perfecció i només en temps de descompte va tenir que treballar de valent en una jugada enrevessada que va finalitzar amb una errada de Lourenço quan amb tot a favor va enviar la pilota fora. Un ensurt en els moments finals que encara deixarien millor sabor de boca a tota l’expedició saballuda. Durant la primera meitat, que va ser per oblidar, no es van veure ocasions de gol per part de cap dels dos equips i de fet el primer xut entre pals no arribaria fins al minut 35 i seria obra de David Fas des de lluny. El joc al centre del camp, la por a encaixar i un Alzira totalment replegat farien que la profunditat brillés per la seva absència. Els nostres no van crear cap oportunitat durant el primer període però tampoc van patir al darrere. El segon temps va ser força més mogut i fins i tot en alguns minuts l’encontre es veuria trencat on les anades i vingudes es farien més constants. Però com havia passat als 45 minuts inicials, la primera arribada fou dels locals on en una centrada per banda no va poder arribar-hi Juanpe. Però l’entrada d’Eneko al rectangle de joc acabaria sent del tot decisiva per al nostre equip. Primer perque amb ell al camp trobaríem més profunditat i on Cuenca i Marc també van aparèixer més en atac i també perque al minut 73 en una bona jugada individual molt a prop va estar de marcar el primer gol de la matinal. El domini continuava nostre i una falta molt ben provocada per Isaac Cuenca seria definitiva. Agafaria la pilota Eneko i amb l’esquerra clavaria un gol imparable per al porter Pociello que res va poder fer davant el tir de l’aragonès. El gol va ser molt celebrat per tota la banqueta i amb molta ràbia per l’extrem que feia el seu tercer a la lliga. Important l’estratègia en un camp complicat i que va veure com els locals van intensificar el seu domini a partir de llavors buscant penjar pilotes a l’àrea arlequinada on el central local Amarilla ja actuava com a davanter centre. Vam tenir la sentència al minut 84 en una contra on Cuenca va provar-ho amb una bella vaselina que marxaria fora per molt poc. I quan ja semblava que els tres punts i sense un patiment excessiu volarien cap a Sabadell, apareixeria el salvador De Navas en temps de descompte traient una mà miraculosa després d’un xut de Lluís i on posteriorment Lourenço amb tot a favor per fer l’empat no estaria encertat enviant la pilota fora. Amb ensurt inclòs el Sabadell acabaria sumant un triomf realment d’importància capital després de dos empats.