diumenge, 13 de febrer del 2011

25a Jornada Lliga:. C.E. Sabadell-Alicante C.F.


Partit molt important el que enfrontarà aquesta tarda al Centre d'Esports Sabadell i l'Alicante C.F. Dos equips instalats en zona de PlayOff, separats només per dos punts, i els dos equips menys golejats del grup. A més dels tres punts en joc, també hi haurà el goal average particular. Un factor a tenir en compte en una Lliga tant igualada com la d'eguany. I per posar-ho més difícil, l'Alicante de l'exarlequinat Vicente Borge porta nou partits sense perdre, des de que ho va fer al Camp d'Esports davant el Lleida.

Si el partit ja es presenta complicat pel Sabadell, les baixes per lesions i sancions augmenten la dificultat. Lluís Carreras seguirà sense poder comptar amb ja habituals Manga, Joaquin i Puigdollers lesionats, Agustín sancionat per acumulació de targetes i Hiroshi concentrat amb la seva selecció. La bona noticia és la tornada d'Azparren a l'eix de la defensa i la recuperació de Chapi Arnau després de retirar-se lesionat a La Pinilla de Teruel. Així doncs, l'equip titular podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Azparren, Bermudo, Ciércoles, Fito, Robles, Cuenca, Eneko i Marc Fernández. El de Corbera passaria a jugar de davanter centre i Eneko recuperaria la titularitat. L'Alicante C.F. de Vicente Borge visita la Nova Creu Alta en plena ratxa de bons resultats i amb la única baixa de Paco Sánchez per sanció.

El partit, com és habitual a l'estadi, donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per García Ballesteros del col·legi de La Rioja. Esperem sumar tres punts més que ens consolidin en la zona privilegiada, a més de distanciar a un rival directe com és l'Alicante.