dilluns, 7 de febrer del 2011

Primera visita a La Pinilla que finalitza amb un empat just

L'afició arlequinada celebrant el gol de Fito (Foto: Pedro Salado)

Teruel 1-1 Sabadell

Teruel: Caballero, Jael, Aimar, Negral, Javi González, Omar, Cristian, Borja (min. 68 Asier), Monforte (min. 90 Pérez Rubio), Valleros i Salva (min. 61 Enric Pi).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (min. 63 Eneko), David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Cuenca, Fito (min. 82 Alex Ruiz), Hiroshi, Juvenal (min. 72 Robles) i Marc.

Gols: 0-1 Fito (min. 21), 1-1 Salva (min. 29)

Estadi: La Pinilla (1.600 espectadors)

Els cent aficionats saballuts desplaçats fins a Teruel van poder presenciar un partit molt obert entre dos equips que van jugar la pilota amb criteri i van poder gaudir de moltes ocasions com per poder haver decantat la balança cap a un costat o cap un altre. La primera arribada del partit va ser al minut 7 amb un bona jugada de Fito que picaria contra les cames de Negral tot desviant el perill a servei de cantonada. A la sortida del còrner novament Fito va provar-ho amb un tir des de la frontal que marxaria massa alt. Fins que a la tercera arribaria la definitiva i el jugador barceloní marcaria el seu segon gol de la lliga després d’un llançament de falta que va agafar del tot despistat i fora de lloc al porter local Caballero. Es va desfermar l’eufòria entre l’afició arlequinada que sabia que de sumar els tres punts s’acabaria la jornada en primer lloc. Però el gol arlequinat va esperonar als aragonesos que amb Monforte comandant i canalitzant el joc al centre del camp va començar a arribar amb més perill a l’àrea d’un David de Navas que una jornada més va estar sensacional. Res però, va poder fer en el gol de l’empat que va arribar al minut 29 després d’una falta lateral i que Salva acabaria pentinant la pilota per introduir-la al fons de la xarxa. Només dos minuts més tard el mateix Salva hauria pogut anotar el segon però el seu xut des de dins l’àrea toparia contra les cames del porter madrileny. Qui també va trobar-se amb De Navas seria un xut de falta de Monforte just abans de finalitzar el primer temps. El segon període va continuar molt igualat amb anades i vingudes on el primer a intentar el gol fou Juvenal que xutaria massa alt des de la frontal. El partit molt obert seguia sent vistós a ulls de l’espectador i la millor ocasió per poder haver fet el segon cauria de la nostra part al minut 68 després d’una bona jugada per banda d’Eneko que finalitzaria amb un duríssim xut d’Isaac Cuenca que toparia contra el travesser de la porteria local. Gran oportunitat que hauria pogut valer un liderat, però que només sis minuts després quedaria neutralitzada per una altra bona oportunitat, aquest cop dels de Calderé, amb un xut d’Omar des de dins l’àrea i que amb tot a favor enviaria fora. Al final la primera visita del Sabadell a l’estadi de La Pinilla va acabar amb un just repartiment de punts on els nostres puntuarien en un camp realment complicat.