diumenge, 27 de febrer del 2011

27a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.F. Gandia


Seguir sumant. El Centre d'Esports Sabadell afronta una nova jornada del campionat de Segona B a la Nova Creu Alta amb l'únic objectiu de seguir una setmana més entre els quatre primers i qui sap, si combinat amb una punxada del Badalona a El Collao d'Alcoi, assaltar el liderat que obstenten els de Manolo Márquez des de fa ja unes setmanes. El rival no serà fàcil, una de les revelacions del campionat i un equip amb les idees clares, el C.F. Gandia.

De nou, Lluís Carreras no podrà repetir onze inicial degut a les numeroses baixes que acumula l'equip. A les baixes conegudes de Manga, Joaquin i Puigdollers, recent operat el passat divendres del menisc, se li han d'afegir la de Bermudo amb problemes musculas i Robles per acumulació de targetes. La bona noticia és la recuperació de Juanjo Ciércoles. Amb aquest panorama, el tècnic de Sant Pol de Mar possiblement faci sortir aquest onze titular: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Àlex Ruiz, Ciercoles, Juvenal, Fito, Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi. L'única novetat seria la tornada a l'equip d'Àlex Ruiz en el lateral esquerre aprofitant l'absència de Bermudo.

El partit, com sempre, començarà a les 17h. i serà arbitrat per González González del col·legi balear. S'espera una afluència de públic major a d'altres partits aprofitant la iniciativa de la directiva d'oferir entrades anticipades a 10 euros. El suport de l'afició serà clau per sumar els tres punts, tal i com va passar fa deu anys en la darrera visita del Gandia a la Nova Creu Alta.