dimarts, 7 de maig del 2013

IX Torneig InterPenyes 2013

Ja podem avançar els primers detalls del que serà el IX Torneig InterPenyes CE Sabadell que, com fa nou anys, la nostra penya, @rlekinats.com, organitzem.

La data del torneig és el 6 de juliol i l'horari serà l'habitual de 9h del matí fins a les 21h. L'escenari continuarà sent el pavelló municipal de Can Balsach, al barri de la Creu Alta, just davant de la mateixa plaça de la Creu Alta.


Pre-inscripció (preferència Penyes adherides a la Federació de Penyes): fins el 15 de juny
Inscripció (resta d'equips fins a un màxim de 10 equips): fins al 30 de juny

Preu: 100 euros

*** NO S'ADMETRAN EQUIPS MÉS ENLLÀ DEL 30 DE JUNY

A partir de l'1 de juliol, sabent ja el nombre d'equips inscrits, es procedirà a preparar l'horar així com el sistema de competició.

Es jugarà en modalitat de futbet (5 jugadors de camp més el porter) i cada equip podrà inscriure fins a un màxim de 12 jugadors. L'únic requisit que demanem per participar és ser SOCI del Centre d'Esports Sabadell.

Des de l'organització desitgem que el torneig transcorri com ho ha fet sempre, amb la màxima cordialitat i amistat entre els participants i públic assistent perquè l'esperit del Torneig InterPenyes CE Sabadell, des d'un bon inici, és el de passar una jornada festiva entre arlekinats que, per un cop l'any, enlloc de veure jugar al nostre equip, som nosaltres els que hi juguem.