diumenge, 5 de maig del 2013

37a Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Numancia


Tres punts de tranquilitat. El Centre d'Esports Sabadell vol arribar d'una vegada per totes a la famosa xifra dels cinquanta punts i donar certa tranquilitat a l'afició que ha vist com els equips de la zona baixa han retallat la diferència en set punts. Davant serà un rival que es troba en la mateixa situació dels arlequinats. El Numancia va perdre en el darrer minut de la última jornada dos punts importants contra el Castilla que haurien certificat gairebé la permanència del conjunt sorià un any més a la divisió de plata del futbol espanyol.

Per aquest encontre davant el Numancia, Lluís Carreras recupera a jugadors importants que no van poder ser a Anduva per sanció com és el cas de Nauzet, Abraham Paz, Samuel o Juanjo Ciércoles. Bona notícia pel tècnic de Sant Pol de Mar que podrà configurar el seu onze de gala en aquest encontre tant important. Qui no podrà ser de la partida serà el mexicà Uli Dàvila que continua de baixa degut al trencament muscular. Pel que fa al Numancia, l'equip entrenat per Pablo Machín compte amb baixes de jugadors importants com els de Sunny i Natalio per lesió i Cedrick per acumulació de targetes.

L'encontre entre sabadellencs i sorians donarà inici a partir de les 21h i serà retransmès per Teledeporte. A més, i com és habitual, també es podrà seguir per Ràdio Sabadell 94.6. L'àrbitre de l'encontre serà l'andalús Melero López. Curiosament, el mateix col·legiat que ja va xiular el Sabadell-Numància de la temporada passada que va acabar amb victòria visitant per 1-3. El Numància és un dels equips que Lluís Carreras sempre ha perdut entrenant al Sabadell.