divendres, 10 de maig del 2013

El Rival: Real Murcia CF


Magnífic escenari el que es trobarà el Sabadell en la seva visita a la Nueva Condomina de Murcia, un camp de molts de cinc estrelles en el que els homes de Lluís Carreras podran desenvolupar un joc de toc sobre un rectangle de joc de grans dimensions. No serà fàcil i és que els d'Onesimo Sánchez, entrenador que va substituir passada la jornada 24 a Gustavo Siviero després de caure 2 a 0 a Huesca, buscarà un nou triomf al seu estadi on aquesta campanya, però, no han estat massa fiables.

I és que a pesar de les bones victòries davant equips com el Racing de Santander (1-0), Barcelona B (1-0) o Elche (1-0) fins llavor imbatut, han caigut gairebé sempre per la mínima enfront rivals com Recreativo (1-2), Girona (0-1), Guadalajara (0-1) o Lugo (0-1) i d'altres com Córdoba, Mirandés, Real Madrid Castilla, Numancia o Sporting n'han tret una igualada. L'equip vermelle es veu com un conjunt contundent a qui costa fer-li gols, tot i que de cara porteria contrària tampoc els és gens fàcil anotar. Aprofiten molt bé les jugades d'estratègia, així com les faltes laterals, on Matilla s'erigeix com un molt bon llançador tant de penals com de faltes. Futbolistes com Acciari, Nafti o Toribio que va arribar el passat mercat d'hivern procedent del Villarreal són autèntics pulmons i tota una garantia per als seus. La zona defensiva també es mostra molt disciplinada i molt experimentada amb jugadors com Óscar Sánchez, Molinero, Català, Jorge o Mauro Dos Santos i Tagliafico, més novells però molt importants dins l'esquema murcià. Al davant, el canterà Kike i també Ruso acostumen a ser els estilets. Futbolistes molt lluitadors i amb bon joc aeri. Chando, que va començar la temporada, firmaria per l'AEK Larnaca al mercat d'hivern en busca de més protagonisme.

La darrera visita que es va fer a la Nueva Condomina data de la temporada anterior on vam caure derrotats després d'un mal partit dels nostres per 1 a 0 amb gol de Cristian García 'Ruso'.