dissabte, 11 de maig del 2013

38a Jornada Lliga: Real Murcia-CE Sabadell


Sentenciar la permanència. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Múrcia per intentar sumar la cinquena victòria a domicili de la temporada, sumar 53 punts i certificar matemàticament la permanència per tercer any consecutiu a Segona Divisió A. No serà fàcil aconseguir els tres punts perquè davant hi serà el Real Múrcia que entrena Onésimo Sánchez. Els murcians estan obligats a sumar la victòria per intentar aconseguir la permanència. Tot el que no sigui guanyar seria complicar-se molt la vida en els darrers partits de la temporada.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras té les baixes d'Ulises Dàvila i Moha. El marroquí ja no va poder acabar el partit contra el Numància i no ha pogut entrar a la convocatòria. Si que ho han fet els dos porters. Nauzet Pérez, tot i no entrenar a principis de setmana, s'ha recuperat dels seus problemes muscualars i David De Navas s'ha reincorporat a l'equip després de la mort del seu pare fa una setmana que el va impedir ser davant els sorians.

L'encontre entre Real Múrcia i Centre d'Esports Sabadell corresponent a la 38ª jornada del campionat de liga donarà inici a partir de les 20h a la Nueva Condomina. Serà la tercera visita dels sabadellencs al nou estadi murcià. El navarrès Eduardo Prieto Iglesias serà l'encarregat de dirigir l'encontre. El darrer precedent amb aquest col·legiat aquesta temporada va acabar amb derrota arlequinada per 0-3 davant la Ponferradina a la Nova Creu Alta.