divendres, 3 de maig del 2013

El Rival: CD Numancia



Tram final de lliga amb la visita del Numancia a l'estadi de la Nova Creu Alta on s'espera un partit rocón i de molta força entre dos equips que practiquen un futbol força diferent. Els de Pablo Machín, que estan duent a terme una bona temporada, voldran finalitzar l'any el més amunt possible basant-se en un joc de molta pressió a la zona ample i una forta línia defensiva molt complicada de superar, sobreto per alt. Sota pals hi acostuma a jugar Herrerín, que compta amb una reraguarda experimentada amb homes com Jaio, Juanma, Iván Malón, Ripa o Unai Expósito.

El centre del camp, comandat per Sunny, molt propens a veure targetes, i que està acompanyat per jugadors de molt de talent com Julio Álvarez, Larrea, Bedoya o Nagore. Caldrà anar en compte també amb la velocitat de Cedric, futbolista molt elèctric i amb un molt bon canvi de ritme. A la davantera hi sobresurt Natalio, màxim artiller dels sorians, que amb Juanjo, Del Pino i Lago Júnior conformen una línia atacant més que perillosa. Durant el mercat d'hivern van fer-se amb els serveis del defensa Isidoro que es trobava sense equip i anteriorment havia actuat al Betis, així com el davanter Pedro Martín que arribava cedit per l'Atlético de Madrid B. Per contra, marxaven Rigo al Tenerife i Airam al Lugo. És un dels conjunt que més empats aconsegueix, tot i que fora de casa es mostra més dèbil en comparació de quan actua a Los Pajaritos, tot i haver aconseguit resultats de molt mèrit com els empats al camp del Barcelona B (3-3) i Sporting (1-1) o les victòries a l'estadi del Real Madrid Castilla (2-4) o Hércules (1-3). En ocasions, però, han sortit golejats com en la seva visita al camp del líder Elche (4-0) o Guadalajara (4-1). 

La darrera visita que el Numancia va fer-nos a l'estadi data de la temporada anterior en un partit ja intranscendent que vam acabar perdent per 1 a 3 amb gols dels visitants Julio Álvarez, Natalio i Díaz de Cerio, mentre que Florian ja en el tram final maquillaria el marcador definitiu.