Un gol de penal fa que el Sabadell no puntuï a Sòria

El Sabadell va tornar de buit de Los Pajaritos

CD Numància 2-1 CE Sabadell

Numància: Herrerín, Ripa, Unia, Regalón, Juanma, Sunny, Julio Álvarez, Bedoya (Gorka Larrea, min. 84), Natalio, Del Pino (Nagore, min. 92) i Juanjo

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha (Aníbal, min. 89), Hidalgo, Èric Reverter (Eneko, min. 55), Lanzarote (Collantes, min. 79) i Uli Dàvila

Gols: 0-1, Moha (min. 25); 1-1, Juanjo (min. 71) i 2-1, Julio Álvarez (p) (min. 88)

Àrbitre: Pérez Pallàs (Gallec)

Estadi: Los Pajaritos (2.743 espectadors)

Remuntats. El Centre d'Esports Sabadell es va veure superat pel Numància en uns vint minuts final tràgics que van impedir que l'equip entrenat per Lluís Carreras marxés de Sòria amb alguna cosa positiva. El Numància va haver de tirar d'èpica per remuntar el gol inicial del marroquí Moha i encadenar la segona victòria consecutiva. Els arlequinats semblava que podrien tornar de Los Pajaritos amb la sisena jornada consecutiva sense perdre i, perquè no, amb la tercera victòria a domicili de la temporada. Però no va ser així. El partit va començar un pèl fred al igual que l'ambient per les baixes temperatures, però era el Numància qui portava el pes del partit donat que jugava a casa i davant la seva afició. Una afició que es va apropar a l'estadi amb una mica més de dos mil set-cents aficionats que van desafiar al fred per estar al costat del seu equip amb un representació d'una vintena d'aficionats sabadellencs desplaçats a la ciutat soriana. Com dèiem, l'equip entrenat per Pablo Machín va tenir les primeres oportunitats de l'encontre en una doble rematada. Primer va ser Del Pino qui ho va probar però el seu xut es va estavellar al travesser de la porteria defensada, un cop més, per Nauzet Pérez. El rebot li va caure a Natalio però la seva ocasió va sortir un pèl desviada. El Sabadell es defensava amb ordre, però el Numància creava perill per bandes, sobretot per l'esquerre. Diuen que qui perdona ho acaba pagant i això li va passar al Numància i, més tard, li acabaria passant al Sabadell. El primer en castigar al rival va ser el Sabadell amb un gran gol del marroquí Moha. En un ràpid contraatac, Juanjo Ciércoles fa una passada en profunditat al propi Moha, a aquest se li escapa una mica el control, però es refà, regateja al porter Herrerín i, gairebé sense àngle, posa la pilota al fons de la xarxa fent pujar el primer gol del partit a l'elèctronic de Los Pajaritos. Un gran gol que posava en avantatge als arlequinats a l'equador del primer temps. De fet, seria l'única ocasió clara per part del Sabadell en tot el primer temps. Eficàcia màxima. El Numància continuava creant perill sobre Nauzet i en una jugada embolicada acaba amb xut de Juanjo que supera Nauzet, però Espasandín, sobre la mateixa línea de gol, rebutja el perill. Una aproximació d'Uli Dàvila en els darrers minuts seria el major perill del Sabadell després del gol de Moha. Amb resultat favorable als sabadellencs s'arribaria al temps de descans. A la segona meitat, el Numància va continuar portant el pes del partit conscient que jugava a casa i havia de remuntar un resultat advers. El Sabadell es defensava amb ordre i buscava sortir amb rapidesa aprofitant la velocitat de Lanzarote o Uli Dàvila. Els dos futbolistes més actius dels sorians, Del Pino i Juanjo, tindrien les dues primeres oportunitats del segon temps, però de nou es trobaven amb un Nauzet molt segur sota pals. Si abans comentàvem que el Numància havia perdonat, ara ho feia el Sabadell i, més concretament, Uli Dàvila. El mexicà roba la cartera al defensa Regalón i en el mà a mà davant Herrerín ajusta massa la pilota i surt fregant el pal. Els aficionats arlequinats desplaçats es lamentaven perquè un segon gol hagués fet molt de mal al Numància i hagués estat gairebé la sentència. Seguidament, combinació perfecta del Numància que acaba amb centrada de Julio Álvarez cap al davanter centre Juanjo que remata molt bé de cap superant a un Nauzet totalment venut. El partit estava empatat i amb un Numància en alça. Tot i això, el Sabadell va tenir ocasions per desnivellar un altre cop l'encontre. La més clara, a les botes de Manu Lanzarote. El xut del barceloní va sortir un pèl alt. En els darrers minuts, el partit es va trencar i el gol podia arribar en qualsevol porteria. A l'àrea del Numància, Uli Dàvila va reclamar unes mans, però Pérez Pallàs no va fer cas i sí que va veure unes mans d'Abraham Paz per xiular la pena màxima. El central gadità va veure targeta groga i es perdrà el partit davant el Real Múrcia per acumulació de targetes. El penal el transformaria, enganyant molt bé Nauzet, Julio Álvarez consumant la remuntada soriana. El Sabadell encara tindria una darrera ocasió en les botes d'Aníbal Zurdo per empatar a dos, però l'ex del Guadalajara no va estar encertat. En definitiva, el Numància trenca una ratxa de cinc jornades sense perdre del Sabadell, però els arlequinats, beneficiats pels resultats de la jornada, continuen en posicions de PlayOff una setmana més.