dissabte, 8 de desembre del 2012

17a Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Múrcia


Forts a casa. El Centre d'Esports Sabadell vol tornar a guanyar a la Nova Creu Alta després de l'empat a un de fa dues setmanes davant el Mirandés. La derrota de diumenge passat a Los Pajaritos de Sòria fa encara més important els punts d'aquesta tarda per tal de seguir una setmana més entre les posicions de PlayOff d'ascens a Primera Divisió. Davant hi serà el Real Múrcia, que amb només un punt menys que el Sabadell voldrà aconseguir la victòria i deixar als arlequinats per darrera a la classificació.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras té tres baixes segures. La d'Abraham Paz per acumulació de targetes i la de Tortolero i Jesús Olmo per lesió. A més, Gato, Llorente, Fito i Eneko s'han quedat fora de la llista de convocats. Repeteix el jove del filial Èric Reverter i tornen després de recuperar-se de les seves corresponents lesions Juvenal Edjogo i Nabil Baha. Pel que fa al Real Múrcia de l'argentí Gustavo Siviero, no han viatjat a Sabadell Català, Sutil i el migcampista ex del Girona Acciari.

El partit corresponent a la dissetena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. De totes maneres, també es podrà seguir l'encontre per Ràdio Sabadell 94.6. L'andalús Jorge Figueroa Vázquez serà l'encarregat de dirigir l'encontre en el primer partit que xiula al Centre d'Esports Sabadell. Un col·legiat que debuta aquesta temporada a la divisió de plata del futbol espanyol.