Lanzarote de penal salva els mobles al darrer minut

Toni Lao ha complert avui el partit 100 amb el Sabadell (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 2-2 Real Múrcia

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Ramírez, Pablo Ruiz (Baha, min. 74), Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min. 55), Moha, Lanzarote, Uli Dàvila i Aníbal (Collantes, min. 70)

Múrcia: Javi Jiménez, Tagliafico, Óscar Sánchez, Dos Santos, Molinero, Nafti (Saúl Berjón, min. 56), Albiol (Eddy, min. 79), Matilla, Gómez, Cristian Ruso (Jorge, min. 39) i Kike Garcia.

Gols: 1-0, Lanzarote (min. 2); 1-1, Kike Garcia (min. 66); 1-2, Matilla (p) (min. 70) i Lanzarote (p) (min. 90)

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Andalús)

Estadi: Nova Creu Alta (3.148 espectadors)

Punt in-extremis. El Centre d'Esports Sabadell va salvar un punt al darrer minut de partit en un encontre que tenia controlat en la seva major part, però que en dos minuts se li ha complicat molt amb dos gols del Real Múrcia. Amb aquest punt, el Sabadell suma dues jornades consecutives sense guanyar després de la derrotat del passat diumenge a Los Pajaritos de Sòria. I això que l'encontre no podia començar de millor manera. Lluís Carreras ho avisava a la roda de premsa prèvia de divendres, quant advertia que l'equip sempre tenia ocasions en els primers cinc minuts i només faltava afinar la punteria. Dit i fet. En la primera ocasió clara de partit, Manu Lanzarote ha encertat a rematar una bona assistència d'Aníbal Zurdo. En un ràpid contraatac, l'ex del Guadalajara feia una passada en profunditat cap al barceloní i aquest, després de regatejar al seu marcador, ajusta la pilota al pal curt de Javi Jiménez i els poc més de tres mil aficionats que s'han acostat a la Nova Creu Alta celebren el primer gol de l'encontre. El més difícil ja s'havia aconseguit. Tot i estar per sota en el marcador, el Real Múrcia va passar a tenir més el control del joc i en buca de l'empat a la porteria de Nauzet, però se li complicaria i molt l'encontre amb l'expulsió per doble targeta groga de Mauro Dos Santos. Corria la mitja hora de partit i el Sabadell tornava a tenir un partit a casa amb avantatge al marcador i un home més tal i com va passar feia unes setmanes davant el Huesca. Al igual que va passar aquell dia, el Sabadell no sabria rematar l'encontre i el rival posaria en perill als sabadellencs. En els minuts restants del primer temps, ni Sabadell ni Real Múrcia gaudirien d'ocasions clares i el marcador no es mouria més en aquests primer quaranta-cinc minuts. En el segon temps, el Real Múrcia sortia amb la mateixa mentalitat dels darrers minuts del primer temps: ordenats en defensa i aprofitant el mínim error per sortir ràpidament al contraatac. Tot podria haver canviat als tres minuts de la repressa quant Uli Dàvila va robar una pilota a un dels centrals murcians i sol davant Javi Jiménez no sap definir i el seu marxa fora suaument. El partit del Huesca i el patiment d'aquell dia era present entre els aficionats que veien com el Real Múrcia estirava línies en busca del gol de l'empat. Nauzet salvaria amb els peus el primer gol visitant en un xut de Gómez. Era el primer avís dels de Gustavo Siviero. En la següent ocasió, els murcians no perdonarien. En una jugada per banda dreta, la pilota cau a Kike Garcia que, dins l'àrea, controla molt bé i posa la pilota a l'escaire lluny de l'abast de Nauzet Pérez. El Sabadell que tenia el partit totalment controlat rebia un fort cop que li costaria de reaccionar. Tant li costaria que només un parell de minuts després encaixaria el segon gol, en aquesta ocasió de penal. Toni Lao, que cumplia el seu partit número cent amb la samarreta arlequinada, ha comès penal que Figueroa Vázquez no ha dubtat en assenyalar i Matilla s'encarregaria de transformar donant la volta al marcador. Amb vint minuts per davant, amb avantatge al marcador i un jugador menys des de feia molts minuts, el Múrcia es tirava enrera per tal de defensar un marcador tant favorable com inesperat. El Sabadell no estava gens fluïd en el moviment de pilota i no aconseguia trencar la muralla murciana preparada per Gustavo Siviero. Només en els darrers minuts el Sabadell ha estat a punt d'empatar l'encontre. Uli Dàvila rematava una centra de Collantes però es trobava amb un gran Javi Jiménez que rebutjava el perill. I quant tot feia pensar que el Real Múrcia s'enduria els tres punts, el mateix jugador mexicà ha estat objecte d'un clar penal comés per Molinero. Lanzarote ha agafat la responsabilitat i ha establert el definitiu empat a dos que salvava un punt en el darrer minut de partit. De fet, Figueroa Vázquez no ha deixar ni treure de mig camp. Un empat que els visitants no han encaixat molt bé i Matilla ha estat expulsat amb el partit finalitzat per insultar greument al col·legiat. Sigui com sigui, un empat que és un mal menor pels arlequinats de cara a visitar al Racing Santander el proper diumenge a El Sardinero.