diumenge, 2 de desembre del 2012

16a Jornada Lliga: CD Numància-CE Sabadell


A per la sisena. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Sòria per enfrontar-se al Numància amb l'objectiu de tornar amb la sisena jornada consecutiva sense perdre. Un fet que no aconsegueixen els arlequinats a Segona Divisió A des de la temporada 1989-90. Sense dubte, un alicient més. L'altre serà la de mantenir plaça de PlayOff per tercera setmana consecutiva. Davant hi serà un Numància que ve de guanyar a Valdebebas davant el Castilla per un contundent 2-4. Tot i que han perdut una mica de solidesa al seu estadi, el viatje a Sòria sempre és complicat i més en les dates que estem i el fred que s'espera a la ciutat castellà lleonesa.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras no podrà comptar amb Òscar Ramírez que va ser expulsat davant el Mirandés, ni amb els lesionats Jesús Olmo, Dani Tortolero i Manuel Gato. La nota positiva és la recuperació del migcampista Juanjo Ciércoles després de complir partit de sanció per acumulació de targetes. S'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica David Pérez Arteaga i Nabil Baha. Pel que fa l'equip que entrena Pablo Machín, és baixa el defensa Iván Malón per acumulació de targetes. Nieto i Lago Júnior estan lesionats i tampoc podran participar de l'encontre.

El partit corresponent a la setzena jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 17h i no serà retransmès per cap canal de televisió. Ràdio Sabadell serà l'única via per seguir el partit íntegre. El gallec David Pérez Pallás serà l'encarregat d'impartir justícia en el primer encontre que xiularà al Centre d'Esports Sabadell. És un col·legiat debutant i el més jove de la Liga Adelante.