dissabte, 22 de desembre del 2012

19a Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Lugo


Acabar l'any amb vitòria. El Centre d'Esports Sabadell vol finalitzar el 2012 amb bon regust de boca i trencar la ratxa negativa de dos encontres consecutis a l'estadi sense guanyar. Després de la patida victòria a Santander, els homes de Lluís Carreras tenen una gran oportunitat d'arribar als trenta punts i encarar l'any nou amb garanties. No serà fàcil perquè davant hi serà el Lugo, un equip que està realitzant una gran temporada tot i ser la primera a la divisió de plata després de vint anys.

Pel que fa a l'equip titular que podria treure Lluís Carreras, el tècnic de Sant Pol de Mar no podrà comptar amb Eneko Fernández que va patir en l'entrenament d'ahir un esguinç al turmell, Jesús Olmo, Tortolero i Víctor Espasandín. L'ex del Montañeros es va lesionar a El Sardinero i va ser operat ahir i estarà uns quatre mesos de baixa. Pel que fa l'equip gallec del Lugo, Quique Setién no podrà comptar amb els sancionats Pavón, Seoane, Victor Marco i l'argentí Belforti. Amb aquest panorama, Setién ha hagut de convocar un parell de jugadors juvenils.

L'encontre entre Sabadell i Lugo corresponent a la dinovena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. L'extremeny López Acera serà l'encarregat d'impartir justícia. Només un precedent amb aquest àrbitre: la temporada passada davant el Real Múrcia amb empat a dos.