divendres, 7 de desembre del 2012

El Rival: Real Múrcia CF


Bona campanya la que està duent a terme el Real Múrcia de Gustavo Siviero, amic personal de Lluís Carreras després de coincidir com a jugadors al RCD Mallorca dues temporades. I és que el conjunt de l'argentí, que va signar procedent de l'Atlètic Balears l'estiu passat, es mostra com un equip compacte al qui és complicat de superar, tot i que els costa marcar gols. També treballen molt bé defensivament, cosa que els ha fet guanyar força punts de camps complicats com els de les victòries aconseguides a Gijón o Jerez. De fet van ser el primer equip que va ser capaç de derrotar, al fins llavors líder imbatut Elche, en un encontre que finalitzaria 1 a 0 amb gol de Matilla de penal.

Sota pals hi acostuma a jugar Javi Jiménez, que aquesta temporada ha deixat a la banqueta a Alberto. En defensa van signar al juliol a Català procedent del Villarreal, als argentins Mauro Dos Santos i Nicolás Tagliafico que provenen de Banfield i que acompanyaran a futbolstes tan importants i contudents com ara Molinero, Òscar ánchez o Mario Marín. Al centre del camp també hi van arribar reforços, algun dells ja coneguts com el d'Acciari que firmava del Girona i també ho feien Nafti provinent del Real Valladolid, amb que havia estat una peça vital en el seu ascens a Primera Divisió i Matilla, un jugador de molta qualitat i molt creatiu i que s'ha convertit en un jugador clau en els esquemes de Siviero. També a la zona medular, però en una faceta més ofensiva, arribaven l'argentí d'Independiente Nico Martínez i Saúl Berjón de l'Alcorcón que acompanyen a Emilio Sánchez. A la davantera hi continuen Sutil a la banda i els gols queden repartits entre Chando, Kike i també Cristian Garcia 'Russo', molt perillós en les jugades a pilota aturada.

La darrera visita que va fer el Real Múrcia a la Nova Creu Alta data de la temporada anterior quan llavors en un partit molt disputat, el resultat final acabaria sent d'empat a dos amb gols per part dels nostres de Lanzarote i Nabil Baha, mentre que pels murcians anotarien Pedro i Jorge.