Juvenal ha fet l'1-5 amb un gran gol de falta

FC L'Escala 1-6 CE Sabadell

L'Escala: Bustins, Pau, Ribas, Molinas, Alexis, Nani, Cristian, Marc, Genís, Carles, Jonas i Tremo. També han jugat: Santi, Damià, Josué, Ruben, Luís, Mir i Salham.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Ramírez, Pablo Ruiz, Víctor, Hèctor Simón, Llorente, Fito, Collantes, Eneko i Zurdo. També han jugat: Nauzet, Juanjo, Baha, Arteaga, Juvenal, Eric Reverter i Arnau.

Gols: 1-0 Jonas, (min. 2); 1-1 Eneko, (min. 15); 1-2 Llorente, (min. 24); 1-3 Fito, (min. 45); 1-4 Hidalgo, (min. 81); 1-5 Juvenal (min. 87) i 1-6 Baha (min. 90)

Estadi: Municipal L'Escala (300 espectadors)

Segona victòria de la pretemporada. Després del debut amb derrota davant el Sant Andreu, l'empat sense gols a Palafrugell contra el Llagostera i la victòria del passat dissabte a Palamós per un clar 0-3, el Centre d'Esports Sabadell ha tornat a golejar en un nou partit de pretemporada disputat avui a L'Escala davant de l'equip local. D'aquesta manera, el Sabadell continua posant-se a punt de cara a l'inici del campionat i agafant minuts i confiança els nous fitxatges.

Tot i avançar-se els gironins en el marcador, ràpidament els homes de Lluís Carreras remuntaven i es feien amb el domini clar del partit. Com dèiem, Jonas als dos minuts de joc ha avançat als locals però pocs minuts més tard Eneko ha fet l'empat a un aprofitant una centrada de Collantes. Seguidament, Llorente feia l'1-2 i el seu segon gol consecutiu després de l'aconseguit a Palamós. Just abans del descans, Fito Miranda feia el tercer gol arlequinat i deixava encarrilat l'encontre. La segona meitat ha estat clarament del Sabadell i ha gaudit d'ocasions per ampliar el marcador però aquest no s'ha mogut fins als darrers minuts. Primer ha estat Antonio Hidalgo, seguidament Juvenal Edjogo amb un gran llançament de falta i en el darrer minut, Nabil Baha de cap a centrada d'Arteaga ha fet el definitiu 1-6. Els arlequinats continuaren entrenant-se aquests dies i aquest proper dissabte s'enfrontaran a L'Hospitalet a les pistes Josep Molins a partir de les 18.30h.