dissabte, 25 d’agost del 2012

Arxiu del Girona F.C. - C.E. Sabadell (Jornada 1a de la Lliga Adelante Temp.12/13) i Arxiu del C.E. Sabadell - R.C.D. Espanyol (pretemporada)




Ja teniu aquì la primera jornada de la nova temporada a la categoría de plata del nostre Centre d'Esports. Partit de tu a tu contra el Girona. On vàrem treure el primer punt d'aquesta nova temporada. Us afegim, a més a més, el partit de la presentació oficial del l'equip llaner que es va realitzar a la Nova Creu Alta davant del primer equip de l'Espanyol. Resultat, derrota dels @rlequinats per la mínima.


1a Jornada Liga Adelante: Estadi: Montilivi (3.201 espectadors)

Girona F.C.  0-0  C.E. Sabadell :    http://wtrns.fr/jcT0zTTQ3EiwxNV   **(L'arxiu serà borrat el 07 de Setembre del 2012)


Partit de pretemporada: Estadi: Nova Creu Alta (2.100 espectadors)

C.E. Sabadell  0-1  R.C.D. Espanyol :    http://wtrns.fr/1APicvZ6s9N54o  **(L'arxiu serà borrat el 07 de Setembre del 2012)



*Important*: A partir del pròxim partit, tots els enllaços per descarregar els partits en obert i que puguin ser gravats, s'enviaràn junt amb l' e-mail que tots els socis de la penya rebrant per tal de votar al millor jugador de la temporada. Enquesta que es realitza com cada any, partit a partit, entre tots els socis i enguany a canviat el format per afavorir-ne la participació. En 4 simples clicks es podrà votar amb 3 punts, 2 punts i 1 punt el millor jugador @rlekinat. Esperem  aixì facilitar i millorar la participació, a més si fos el que cas que no vas poder veure el partit en directe, a partir d'ara sempre et podràs descarregar al moment l'arxiu, visualitzar-lo i triar els teus millors 3 jugadors del nostre equip.

Si ets soci i no rebs el mail semanalment per les votacions, si-us-plau, escriu un e-mail a: arlekinats.com@cesabadell.org  indicant el teu nom i el numero de soci juntament amb el teu email i actualitzarem les dades perque poguis votar i rebre tots els mails.