dissabte, 25 d’agost del 2012

2a Jornada Lliga: CE Sabadell-Villarreal CF


Estrena a casa. Després de l'empat a zero del passat cap de setmana a Montilivi davant el Girona, el Centre d'Esports Sabadell vol sumar la primera victòria de la temporada el més ràpid possible. L'estrena a la Nova Creu Alta no serà fàcil per aconseguir aquest objectiu, ja que ens visita un dels candidats a l'ascens a Primera Divisió com és el Villarreal CF de Julio Velázquez. Un Villarreal que, a més, arriba amb tres punts després de la victòria de la setmana passada per 2-1 davant el Real Madrid Castilla amb doblet de l'argentí Cavenaghi.

Per aquest duel, Lluís Carreras continua tenint tres baixes en forma de lesionats: Jesús Olmo, Manu Lanzarote i Juanjo Collantes. A més, Juvenal Edjogo, David Pérez Arteaga i Nabil Baha, l'únic que repeteix de fa set dies, s'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. Sembla que l'únic dubte en l'onze titular serà veure qui substitueix al sevillà Arteaga. Gato sembla que parteix amb més opcions d'ocupar la banda dreta de l'atac. El Villarreal, per la seva part, arriba a la Nova Creu Alta amb l'artilleria de Marcos Senna, Cani o l'argentí Cavenaghi. Qui no hi seran són els lesionats l'italià Giuseppe Rossi i els catalans Dani Toribio i Gerard Bordas.

El partit donarà inici a les 19h a l'estadi creualtenc i el basc De Burgos Bengoetxea serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Un àrbitre amb només un precedent amb el Sabadell i gens positiu. Va ser la temporada passada quant el Còrdova va golejar als arlequinats per un contundent 0-3. Tot i aquest precedent negatiu, els dos duels entre Sabadell i Villarreal s'han decantat pel cantó arlequinat: 2-0 a la 92-93 i 4-0 a la 75-76. Per part del Villarreal, es preveu desplaçament massiu de l'afició del 'Submarí Groc'. El partit es podrà seguir per Esport3.