dijous, 16 d’agost del 2012

Uli Dàvila dóna el darrer triomf de pretemporada

Onze titular del Sabadell a Gavà (Foto: Sergi Garcés)

CF Gavà 0-1 CE Sabadell

Gavà: Èdgar, Noguera, Zurita, Vivó, Aitor, Alabau, Cristian, Quiles, Alegre, Juanito i Oriol. També van jugar: Juan Carlos, Èric, Boira, Sergio, Alberto, Luca, Masuet i Guillem.

Sabadell: De Navas, Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Hèctor Simón, Hidalgo, Fito, Collantes, Gato i Aníbal. També van jugar: Nauzet, Juanjo, Arteaga, Juvenal, Eneko, Uli Dàvila, Toni Lao, Llorente, Tortolero, Moha i Baha.

Gols: 0-1, Uli Dàvila (min. 59)

Àrbitre: Sales Font

Estadi: Municipal La Bòbila (200 espectadors)

S'ha acabat. La pretemporada 2012-2013 va donar ahir el seu punt i final a La Bòbila de Gavà i ho va fer amb victòria per la mínima davant el conjunt blaugrana que entrena, una temporada més, Albert Poch. Amb el d'ahir, el Sabadell ha jugat un total de vuit enfrontaments davant d'equips de Primera Divisió, Segona Divisió B, Tercera Divisió i Segona Catalana amb un balanç de quatre victòries, un empat i tres derrotes. Però a partir d'avui, l'equip comença a preparar el debut en lliga d'aquest dissabte a Montilivi davant el Girona d'un exarlequinat com Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. Sobre el partit d'ahir, poca cosa a explicar. Un encontre faltat de ritme i la tensió lògica d'alguna cosa en joc. La pitjor notícia, sense dubte, la lesió de Juan José Collantes. L'ex del Cartagena va haver de deixar el terreny de joc abans de que finalitzés la primer meitat per unes molèsties musculars. Abans, però, va ser un dels més actius de l'equip amb les seves clàssiques curses per banda dreta. Antonio Hidalgo, que ahir estrenava capitania, va tenir la millor ocasió a les seves botes. Entrant des de segona línia, com li agrada al de Canovelles, va engaltar un fort xut que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Èdgar. Per part del Gavà poca cosa a explicar perquè David De Navas, titular ahir, no va haver d'efectuar cap aturada i només el clàssic joc de peus a l'hora de construir jugada el va fer partícep de l'encontre. En el segon temps van arribar les millor ocasions. Eneko, que havia substituit a les acaballes del primer temps a Collantes, en va gaudir d'un parell de bones. La primera, amb un fort xut que va desviar Pacheco amb dificultats i la segona es va estavellar al pal. El rebuig el treuria un defensa local sota pals. Abans, però, ja s'havia avançat el Sabadell amb un gran gol del mexicà Uli Dàvila. Triangulació entre Arteaga i Llorente per fer arribar la pilota al jugador cedit pel Chelsea, que picant-la sobre el porter va poder batre la porteria gavanenca. L'anècdota de l'encontre seria l'expulsió de Nabil Baha per protestar una falta. L'àrbitre li va mostrar tarjeta groga, però les continues protestes del davanter arlequinat van fer que Sales Font li mostrés la vermella directa. Tot i jugar amb deu futbolistes, el Sabadell va continuar sent amo del joc i del partit i el Gavà no es va acostar amb perill a la porteria defensada, en aquesta segona meitat, per Nauzet. Com dèiem, ara si que s'han acabat les proves i aquest dissabte ja comença la lliga. Serà a partir de les 19h a Montilivi contra el Girona. Un encontre, per cert, que es podrà seguir a través d'Esport3.