dijous, 9 d’agost del 2012

Derrota arlequinada en un partit molt ensopit

El Sabadell va tenir un record amb l'Espanyol per Dani Jarque (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-1 RCD Espanyol

Sabadell: Nauzet, Lao, Abraham Paz, Tortolero, Ramírez, Hèctor Simón, Juanjo, Gato, Arteaga, Ulises i Aníbal. També van jugar: Espasandín, Juvenal, Eneko, Llorente, Collantes, Fito i Baha.

Espanyol: Casilla, Javi López, Héctor Moreno, Forlín, Capdevila, Tejera, Wakaso, Raúl Baena, Verdú, Christian Alfonso i Rui Fonte. També van jugar: Cristian Álvarez, Víctor Sánchez, Álvaro Vázquez, Galán, Albín, Víctor Álvarez, Cristian Gómez, Thievy i Armero.

Gols: 0-1, Víctor Álvarez (min. 65)

Àrbitre: Medié Jiménez (sabadellenc)

Estadi: Nova Creu Alta (2.100 espectadors)

Derrota per la mínima. El Centre d'Esports Sabadell es presentava davant l'afició en un partit de nivell davant del RCD Espanyol de Primera Divisió. En un partit marcat per l'estrena dels nous seients de l'estadi i pel record a Dani Jarque en el dia del tercer aniversari de la sobtada mort, Sabadell i Espanyol van protagonitzar un partit fluix en general i amb poques ocasions per part dels dos conjunts. L'estat de la gespa de l'estadi creualtenc no va ajudar gaire a desenvolupar el joc de toc i combinatiu que estan acostumats els homes de Lluís Carreras i Mauricio Pochettino. El més just hauria estat un empat, però l'Espanyol va aconseguir la victòria gràcies a un solitari gol de Víctor Álvarez amb un gran xut ras i sec des de fora de l'àrea que va sorprendre a tots, el porter Nauzet inclós. Tot i això a la segona part perquè en el primer temps  cap dels dos equips han creat ocasions clares de gol. Domini de la pilota i del joc per part visitant, però sense profunditat. El Sabadell, en canvi, ho intentava al contracop amb Ulises, Gato i un actiu, però solitari, Aníbal Zurdo. En el segon temps, l'Espanyol continuava el seu domini clar del joc i la possessió, però continuava sense tenir les idees clares en atac. En una jugada sense excessiu perill, l'àrbitre sabadellencs Medié Jiménez -per cert, va rebre un placa per part del Sabadell amb motiu del seu ascens a Segona Divisió A- va xiular, a través del seu assitent, penal per unes possibles mans d'un defensor arlequinat. Si més no, un penal més que dubtós. L'encarregat de transformar-lo seria l'exblaugrana Verdú, però es trobaria amb un gran Nauzet que va endevinar la trajectòria del llançament del migcampista i va poder desviar la pilota. Seguidament, arribaria el gol de l'Espanyol tal i com hem explicat abans. La part final de l'encontre va servir per veure les millors ocasions del Sabadell que va buscar l'empat fins l'última jugada. Fito va ser qui més aprop va estar de perforar la porteria blanc-i-blava, però el seu xut amb la cama dreta sortia fregant el pal de Cristian Álvarez. Collantes per banda dreta també va tenir la seva oportunitat sense èxit. En definitiva, derrota del Sabadell en l'avantpenúltim partit de pretemporada abans de l'estrena en lliga del dissabte de la setmana vinent a Montilivi a partir de les 19h. Abans, però, aquest mateix dissabte penúltim partit amistós. Serà a Reus en la presentació oficial del conjunt reusenc i a partir de les 20.30h.