dissabte, 18 d’agost del 2012

1a Jornada Lliga: Girona FC-CE Sabadell


Arriba l'hora de la veritat. S'han acabat les provatures i els partits amistosos. Ara ja va de debò. El Sabadell comença avui oficialment la temporada 2012-2013. La segona consecutiva a Segona Divisió A i ho farà debutant a Montilivi davant el Girona. Primer duel català de la temporada entre dos equips que el primer objectiu no és un altre que la permanència, un any més, a la divisió de plata. Els gironins estan entrenats aquesta temporada per un vell conegut de l'afició arlequinada com és Joan Francesc Ferrer 'Rubi'.

El partit de dimecres passat a Gavà va deixar la trista notícia de la lesió de Collantes. L'ex del Cartagena sembla que només pateix una contractura, però no podrà ser de la partida en el partit d'aquest vespre. Tampoc hi seran els lesionats Jesús Olmo i Manu Lanzarote. A més, Nabil Baha, Antonio Hidalgo i Espasandín són baixes per decisió tècnica. Pel que fa al Girona de 'Rubi', l'exarlequinat no donarà la llista de convocats fins a última hora, però sí que va avançar que els dos darrers fitxatges com són Felipe Sanchón i Acuña podrien participar de l'encontre.

L'encontre corresponent a la primera jornada de lliga donarà inici a les 19h i serà retransmès per Esport3. El balear Sureda Cuenca serà l'encarregat de dirigir el duel català. Un àrbitre que ha xiulat en vuit ocasions als arlequinats, tres d'aquestes lluny de la Nova Creu Alta i en totes tres ha sortit perdent els sabadellencs. El preu de les entrades pels aficionats que es desplacin des de Sabadell és de 15 euros. També ressaltar que sortirà un autobús ple d'aficionats per recolzar als homes de Lluís Carreras.