diumenge, 12 d’agost del 2012

El Sabadell cau derrotat a Reus per la mínima

Onze titular del Sabadell a Reus (Foto: Pedro Salado)

Reus Deportiu 2-1 CE Sabadell

Reus: Damià, Asensio, Masqué, Ahufinger, Argilaga, Ricard, Nando, Pareja, Rubén Fonte i Buesa. També han jugat: Taranilla, Blasco, Edu Vives, Beñat Alemán, Sergio León, Socias, Durán, Prades, Guaita, Álex López, Marsal, Guillem, Contreras e Imaz.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Tortolero, Pablo Ruiz, Espasandín, Juvenal, Hidalgo, Fito, Collantes, Gato i Baha. També han jugat: Abraham Paz, Hèctor Simón, Ramírez, Arteaga, Aníbal, Eneko, Uli Dávila, Llorente i Moha.

Gols: 1-0, Rubén Fonte (min. 20); 2-0 Contreras, (min. 61) i 2-1, Collantes (min. 64)

Àrbitre: Vico Moreno

Estadi: Camp Nou de Reus (400 espectadors)

El Sabadell, al igual que la temporada passada, va caure derrotat en el dia de la presentació oficial del Reus Deportiu. Un conjunt el reusenc, que una temporada més, militarà a la Segona Divisió B sota les ordres d'un clàssic del futbol català com Santi Castillejo. A diferència de l'any passat, el Sabadell va realitzar un millor partit i només la efectivitat dels locals van impedir un millor resultat. La efectivitat local o, també, la falta de rematada per part dels arlequinats, que van portar el pes del partit amb bones i combinades jugades, però faltava culminar-les. El Reus, molt ben treballat i amb bons futbolistes com Beñat Alemán, Masqué o l'ex del Sant Andreu, Nando, es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Rubén Fonte gairebé a l'equador de la primera meitat. Una badada defensiva l'ha aprofitat el davanter reusenc per plantar-se sol davant David De Navas i superar-lo per baix. El Sabadell respondria amb un xut massa creuat de l'ex del Cartagena Collantes. També provaria sort Antonio Hidalgo, però el seu xut amb la cama dreta, seria massa fluix i sense problemes per Damià. El Reus seguia sorprenent a la contra i, de nou, Rubén Fonte picava la pilota per sobre de De Navas, però sortia un pèl desviat. Abans d'arribar a la mitja part, Masqué amb un fort xut ha estavellat la pilota al pal. Amb el resultat d'un gol a zero en contra dels interessos sabadellencs s'arribava al descans. En el segon temps, la tònica era la mateixa: domini del Sabadell i el Reus sortint ràpid al contracop en busca d'ampliar la diferència al marcador. I així va ser, en una ràpida jugada, passada llarga en profunditat per Contreras i aquest, amb un xut fort i creuat, supera a De Navas i fa pujar el segon gol al marcador. El Sabadell, però, va reaccionar ràpid i només tres minuts més tard, una centrada llarga d'Eneko la va aprofitar Collantes per connectar un fort xut de primeres i sorprendre el porter local. El Sabadell podria i hauria haver merescut empatar i no sortit derrotat de Reus, però les ocasions d'Aníbal amb el cap i un fort xut d'Óscar Ramírez han trobat resposta en el jove porter Guillem. En definitiva, derrota per la mínima a una setmana justa de començar la competició oficial. Aquest proper dimecres, darrer encontre de pretemporada a Gavà per acabar de preparar el debut en lliga contra el Girona del proper dissabte a Montilivi.