Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Hèctor Simón, Llorente (Hidalgo, min. 78), Gato (Eneko, min. 61), Moha (Fito, min. 69), Uli Dàvila i Aníbal

Villarreal: Juan Carlos, Javi Venta. Mussacnhio, Mellberg, Joan Oriol, Marcos Senna, Bruno, Cani (Moi, min. 84), Jaume Costa (Manu Trigueros, min. 57), Hernán Pérez (Uche, min. 68) i Cavenaghi.

Gols: Cap

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (3.300 espectadors)

Segon empat i segon punt. El Centre d'Esports Sabadell va debutar a la Nova Creu Alta amb el mateix resultat que ho va fer a Montilivi en la primera jornada: un empat sense gols. El rival que ens visitava no era qualsevol cosa i ho va demostrar durant els noranta minuts. Amb jugadors de la talla de Mellberg, Marcos Senna, Cani o Cavenaghi, els homes dirigits pel jove Julio Velázquez van ser els dominadors de l'encontre i qui van gaudir de les millors ocasions de l'encontre per desnivellar l'inicial empat a zero. Però davant es van trobar un inmens Nauzet Pérez. L'ex del Mirandés va fer aturades de tot tipus i davant de qualsevol rival cosa que li va servir per deixar la porteria imbatuda per segon cop consecutiu. Una dada, la de no encaixar gols en les dues primeres jornades, que no es donava des de la temporada 08-09 davant Eivissa i Badalona.  El Sabadell, veient el domini i la superioritat del Villarreal, ho intentava en ràpids contraatacs amb la rapidesa de Gato, però sense fructificar. Les jugades d'estratègia també eren una de les armes dels arlequinats, però tampoc van tenir cap èxit. Les millors ocasions del primer temps van estar a les botes de l'argentí Cavenagui, recolzat per un bon nombre de compatriotes a la graderia, però Nauzet responia acertadament. Abans del descans, un cop de cap de Bruno Soriano a centrada de Marcos Senna es va trobar, un altre cop, amb el porter canari. Per part del Sabadell, una ocasió d'Uli Dàvila a l'inici del partit que va aturar amb dificultats l'ex de l'Elx Juan Carlos. El segon temps va esdevenir la mateixa tònica i el Villarreal va apretar de valent en busca de la segona victòria de la temporada. El Sabadell, a la contra, intentava fer mal i Aníbal a punt va estar de provocar un penal que el basc De Burgos Bengoetxea va ignorar. Si més no, jugada dubtosa. Hèctor Simón provava, minuts més tard, un fort xut des de fora de l'àrea i un mal bot, provocat per l'estat de la gespa, feia que se l'escapés la pilota a Juan Carlos i Uli Dàvila, venint des de darrera, a punt va estar d'inaugurar el marcador. Ja a les acaballes del partit, l'àrbitre basc va xiular una suposada cessió de Ramírez a Nauzet, però el xut de Cavenaghi va trobar les mans de Nauzet per enviar la pilota a córner. Els últims minuts va ser un assetjament per part del Villarreal que va tenir en Uche i, sobretot, un gran xut de Marcos Senna les millors ocasions per marcar el gol de la victòria. El Sabadell també va tenir la seva oportunitat amb una falta directe llençada per Fito Miranda, però va sortir un pèl alta. Finalment, repartiment de punts en un partit que el Villarreal va meréixer més però Nauzet va estar espectacular i va fer que els arlequinats sumin el segon punt de la temporada.