dissabte, 9 d’abril del 2011

El Rival: U.E. Sant Andreu

Rival molt complicat el Sant Andreu de Natxo González

Els barcelonins, tot i la irregularitat que van mostrar en alguns moments de la primera volta, són un rival temible, més al seu estadi i seran un dels candidats a estar entre els quatre millors equips al final de la lliga regular. El Narcís Sala, a més, per dimensions i superfície es converteix en un rectangle de joc propici per enlluernar en jugades d’estratègia però també per anar-hi molt en compte ja que els de Natxo González, a més del joc combinatiu que intenten oferir al seu camp, són uns especialistes a fer molts gols a pilota aturada. Però és cert també que respecte la temporada anterior on gairebé no van deixar escapar punts com a locals, no han demostrat ser tant contundents en aquest aspecte aquest curs, ja que hi va guanyar el Dènia, però van puntuar-hi d’altres com Hospitalet, Benidorm, Gandia, Alacant, Lleida o Alzira.

Tot i això, en les darreres jornades sembla que homes importants que durant l’any han estat lesionats com el porter Morales o els centrecampistes Xavi Moro i Héctor Bueno o l’extrem Luis Blanco han tornat a agafar el timó de l’experiència i l’equip andreuenc ho ha notat per bé. I és que els de Barcelona són un conjunt carregat de bons jugadors i de qualitat que ens posaran les coses molt difícils. Tenen una parella de centrals molt importants amb Moyano i Pelegrí, i amb Morales sota pals que és tot un baluard. Als laterals a vegades han tingut problemes i han hagut de rotar per trobar els idonis, on Dani Guillén i Álex Cacho són els que hi actuen habitualment. A la zona ample Natxo González té on escollir amb el capità Dani Martí, Curro o els veterans Xavi Moro i Héctor Bueno. A les bandes també hi tenen molt de perill i caldrà anar en compte amb la velocitat dels Aday, Tarradelles, Luis Blanco o amb David Miguélez màxim golejador de l’equip i que entre línies està fent una temporada brillant. De fet és qui porta el pes ofensiu de l’equip fent gols i repartint el joc de manera molt coherent. Al davant, on l'exarequinat Joel tampoc està tenint el seu any, s’hi troben jugadors més joves com Manteca, Matamala o fins i tot David Llobet que tot i la seva curta edat ja ha anotat gols importants en aquesta lliga. Molt menut, però molt ràpid i oportunista són les seves principals condicions.

La darrera visita que vam fer al Narcís Sala data de la temporada anterior on llavors vam caure per 2 a 1 amb gols locals d’Abraham i Héctor Bueno i de Juvenal de penal en el que seria el darrer partit de Ramón Moya fora de casa a la banqueta saballuda. Destacar, que de totes les visites a l'estadi andreuenc, el Sabadell només ha pogut vèncer la temporada 08-09 per 1-2 amb gols d'Agustín i Javi Rodríguez.

1 comentari :

Anònim ha dit...

Almenys enguany no tenen tan potencial com la temporada anterior. Crec que és un equip a batre bé, si trenem amb solvència les nostres jugades contraatacants i estem encertats de cara a porta com en les 2 últimes jornades. Visca el Sabadell!