dissabte, 23 d’abril del 2011

El Rival: C.D. Castellón

Molts problemes econòmics està passant el C.D. Castellón

Els de la Plana, amb una plantilla feta per aconseguir l’ascens a base de talonari, estan tenint molts problemes, precisament econòmics, on l’acumulació de nòmines pendents de cobrament per part dels jugadors fa que sigui un contrapunt molt negatiu alhora de sortir a jugar cada cap de setmana. Els homes de Casuco ja han protestat en diverses ocasions però els dirigents castellonencs estan trobant en compta gotes la solució als seus problemes de diners.

A més durant el mercat d’hivern es van desfer d’alguns jugadors, dos d’ells per faltes de disciplina, el centrecampista Lolo i el davanter Mamady i també van fer fora a Tahirovic al·legant una greu falta de forma. També va decidir deixar de l’entitat valenciana el porter Víctor Ibáñez que davant la falta d’oportunitats va firmar per l’Eibar. Tampoc va seguir Pere Martí que, lesionat, va decidir deixar el món del futbol. Amb tot, els va ser impossible firmar a ningú per culpa de la poca solvència econòmica. Però tot i aquests problemes i més encara jugant a Castalia caldrà tenir molt en compte el potencial d’un equip que capitanejat pel màxim artiller del grup com és Luismi Loro, no seran gens fàcils de derrotar. Tot i els gols encaixats, la porteria la tenen ben coberta amb Rangel i la defensa també és important amb homes com Raúl Muñoz, Pol Bueso, Cerveró o Joan Castillo. Les bandes també són molt perilloses ja que constantment s’incorporen a l’atac i tan Fernando Béjar com Denis Nájera aporten gols importants a un conjunt que a la zona ample està dirigit per un Héctor Simón que sembla que està gaudint de molts minuts i els està aprofitant per erigir-se novament en un jugador important dins el món del futbol. Mentre que al davant tan Pau com la mobilitat de Luismi Loro, amb llibertat total de moviments, fan que sigui un equip molt complicat d’aturar-lo en quan a la parcel·la ofensiva es refereix. Al seu camp es mostren com un equip irregular, capaços del millor, com per exemple les victòries davant Badalona, Hospitalet o Dènia per golejada, però en canvi equips com Gramenet i Lleida hi ha pogut empatar. El principal handicap, però, el troben també a casa on han estat molts rivals els que han sumat la victòria, casos com els de l’Alcoià, Orihuela, Alicante, Benidorm, Sant Andreu o el Teruel que va vèncer per un contundent 0 a 3.

La darrera visita que vam fer a Castalia, data de la temporada 2004/05, curiosament també en plena setmana santa, i llavors vam caure per un duríssim 4 a 2 on els locals es quedarien aviat amb un home menys i Marcos ens avançaria des del punt de penal. Els locals, però, donarien la volta al marcador i el mateix Marcos erraria un altre penal que hauria pogut significar de nou l’empat. El partit quedaria vist per sentència amb un altre gol castellonenc i només Tariq donaria al final una mica d’emoció fent el segon dels nostres.