diumenge, 17 d’abril del 2011

34a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Ontinyent C.F.


Mig sentenciar el PlayOff. Una victòria aquesta tarda del Centre d'Esports Sabadell davant l'Ontinyent a la Nova Creu Alta serviria per gairebé sentenciar les eliminatòries d'ascens a Segona A i donar un pas més cap al títol de campió a falta de quatre jornades. El partit no serà fàcil, ja que visita l'estadi el segon millor equip de la segona volta, juntament amb el Sabadell, l'Ontinyent C.F. de Toni Aparicio. El Sabadell voldrà sumar la quarta victòria consecutiva, rècord d'aquesta temporada.

Pel que fa a les plantilles d'ambdós equips, Lluís Carreras recupera a Robles e Isaac Cuenca, després d'un mes lesionat, però té les baixes confirmades de Puigdollers, que ja comença a entrenar amb el grup, Àlex Ruiz, Pep Pagès i Alberto Manga, aquest últim per acumulació de targetes. Juvenal Edjogo continúa amb la sanció cautelar i podrà seguir jugant. L'onze possible que pugui sortir d'inici seria el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Lao, Bermudo, Ciércoles, Juvenal, Fito, Marc Fernández, Eneko i Hiroshi. L'Ontinyent de Toni Aparicio arriba amb la intenció de seguir sumant en una segona volta espectacular dels de la Vall d'Albaïda, amb 26 punts al igual que el Centre d'Esports.

El partit començarà a les 18h., ja en horari d'estiu, i serà arbitrat per Azkue Otegi del col·legi basc. L'únic precedent amb el Sabadell va ser a la Nova Creu Alta la temporada 07-08 davant L'Hospitalet entrenat llavors pel sabadellenc José Luís García i que va acabar amb victòria arlequinada per 3-0 amb gols de José Mari, Carrillo i Sergio Montero.