Nova derrota del Sabadell Femení fora de casa (Foto: Esther Rodríguez)

Sant Cugat 3-1 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Laura, Silvia, Peque, Yaiza, Sara Retamero, Kosy, Gisela, Cèlia, Tania, Arantxa i Carla Lopez. També van jugar Melody, Judith i Melany

Gols: 1-0; 2-0; 2-1 Kosy i 3-1

Estadi: Jaume Tubau (100 espectadors)

Partit que va començar en un principi amb moltes precaucions per part dels dos equips, amb una primera part en la que el Sant Cugat va agafar ràpidament la direcció del joc, fruit de la falta d'idees per part de les arlequinades i es va aprofitar del joc espès, inconsistent i falta de mobilitat. Les jugadores sabadellenques no van gaudir quasi de cap ocasió d'atac per posar-se davant del marcador, i en canvi, el Sant Cugat també li va acompanyar la fortuna, amb un primer gol en pròpia porta de Yaiza i amb un segon gol que semblava rematar el partit, per arribar a la mitja part amb un 2-0 al marcador que semblava molt difícil de remontar per les de la capital vallesana.

A la segona part, Alzuria va replantejar l'equip i va moure fitxa amb els canvis i va prioritzar la sortida de pilota controlad. De seguida es van notar els canvis, amb el 2-1, en una jugada de contraatac, amb una excel·lent passada d'Arantxa transformada en gol per Kosy. Llavors semblava que les arlequinades podien donar la volta al partit i van començar a trenar més jugades en combinació, tenir la possessió de la pilota i a portar més perill. Però en els millors minuts de les visitants, les roig-i-negres van marcar el 3-1 definitiu i es van dedicar a defensar el resultat amb èxit i amb la permisivitat de l'àrbitre que va deixar que en algunes jugades, el joc defensiu passes a ser excessivament violent. Recordem que aquest va ser el primer partit després de la marxa de Lidia Romero.