Dur correctiu al nostre estadi (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell 0-8 E.F. Bonaire

C.E. Sabadell: Laura, Silvia, Peque, Yaiza, Kosy, Gisela, Cèlia, Carla Lopez, Mèlany, Judith i Maria Grossi. També van jugar: Lídia Rúbio, Mèlody, Sara Retamero i Carla Ucero.

E.F. Bonaire: Vicky, Almu, Aroha, Hurtado, Danae, Saray, Lachica, Ivette, Olivares, Cris Moyano i Chiky. També van jugar: Alba, Patri, Silvia i Montse.

Gols: 0-1 Cris Moyano (min. 15); 0-2 Cris Moyano (min. 23); 0-3 Cris Moyano (min. 32); 0-4 Olivares (min. 73); 0-5 Montse (min. 78); 0-6 Montse (min. 81); 0-7 Montse (min. 87); 0-8 Ivette (min. 89).

Àrbitre: Nicolás Horna. Correcte.

Estadi: Olímpia (100 espectadors).

El partit ja va començar amb males sensacions, quant al minut 4 Judith va trepitjar la bola amb la mala fortuna que es va retorçar el turmell i va haver de ser substituïda amb grans mostres de dolor. Al quart d'hora, Cris Moyano no perdonava un rebot que va rebre dintre de l'àrea, i amb un xut dur que va tocar el travesser i es va allotjar a la porteria local posaria el 0-1. Vuit minuts desprès, Olivares feia una excel·lent passada des de la banda i Cristina, de nou, posava el 0-2 al marcador. A la mitja hora, l'àrbitre va veure penal en una jugada molt complicada, però al fi i al cap penal, a l'àrea egarenca, però Gisela en el llançament va errar enviant-la per sobre el travesser. A la següent jugada, de nou Moyano, no perdonava, entrant a l'àrea i ajustant a la base del pal, 0-3. Tant Ivette com Olivares per les visitants, com Cèlia per les arlequinades, van provar el xut abans de mitja part, però sense aconseguir l'objectiu.

A la segona meitat, les verdes van sortir disposades a sentenciar, però les sabadellenques van sortir ben concentrades, i el domini va ser altern. Aroa als 57 minuts va llençar alta una falta i el Bonaire fins al minut 73 no va poder tornar a xutar amb opcions. Ho va fer Olivares per marcar el 0-4. Allà el partit es va trencar, tant de cop com la moral arlequinada, i Montse García als minuts 78, 81 i 87 es va fer un hattrick per posar el 0-7. Va tancar el marcador Ivette, en el 89, en un partit on per part visitant es va igualar la marca de 8 gols aconseguits en un partit, com va ser contra el Soses.