C.E. Sabadell Femení 1-1 Cerdanyola B

C.E. Sabadell Femení: Segura, Yaiza, Silvia, Kosy, Gisela, Tània, Carla Ucero, Carla López, Peque, Romero i Arantxa. També van jugar: Cèlia i Sara Retamero

Gols: 1-0 Kosy (min. 36); 1-1 (min. 84)

Estadi: Olimpia (80 espectadors)

En el típic partit on els dos equips es van començar a respectar molt, Gisela va ser al minut sis de la primera en començar les hostilitats, rematant alt un córner. El Cerdanyola arribava només en errades locals o des de lluny, com la que va haver de treure Peque en la frontal cinc minuts desprès o un xut al quart d'hora que va sortir un pam per sobre el travesser. Les sabadellenques es podien haver avançat, però una bona internada d'Arantxa va ser aturada miraculosament per la portera de les verdes, al minut 21. A partir d'allà, hi va haver un quart d'hora de desgovern enmig del camp, de molta lluita, sense dominadores clares del partit, però Kosy, en un rebot perdut per fora de l'àrea, es va inventar un xut duríssim i perfectament col·locat a l'escaire de les de Cerdanyola. Un autèntic golàs de crack, on la excel·lent portera rival no va poder fer res. Amb l'1-0, els dos equips van seguir intentant recuperar el mig del camp, però no va passar res més destacable.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, però als dotze minuts les visitants van començar a apretar, primer en un córner, desprès en un remat fora, un parell de faltes ben resoltes per Laura i per la defensa i fins i tot Yaiza va rebre una groga per tallar de manera molt contundent una internada per la seva banda. Als 23 minuts, va venir el primer avís seriós de les verdes, quan una de les seves millors jugadores, es va regatejar a Laura i desprès no va saber definir, rematant molt fluix a fora. Les arlequinades van espavilar i, fins i tot, podien haver sentenciat al minut 68, quan Arantxa va recuperar una bola a mig camp i des de la mitja lluna, va xutar i per un pam no va aconseguir un gol que hagués sigut un premi al gran partit que va fer. Va tenir dues oportunitats més, però la portera visitant va saber resoldre, i com acostuma a passar, en la primera que varen tenir, en una falta assajada molt ben executada, va ser rematada de cap per fer el 1-1. A partir d'allà, els dos equips se la van jugar en busca del gol de la victòria, però no es va poder canviar el resultat del partit. Llastimosament, no es va poder oferir una victòria a Lídia Romero, jugadora que marxa a Anglaterra i ens deixa temporalment. Molta sort!