At. Can Deu 2-1 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Laura, Silvia, Peque, Yaiza, Kosy, Gisela, Cèlia, Carla López, Mèlany, Maria Grosso i Carla Ucero. També van jugar Mélody, Tania i Arantxa

Gols: 0-1 Carla Ucero (min.36), 1-1 (min.64), 2-1 (min.75)
Estadi: Municipal Can Deu-La Planada (100 espectadors)

De bon principi les del nord varen començar a provar a Segura, primer en el minut 4 amb un xut sense angle i desprès als 10 minuts amb un refús a un gran xut a l'escaire, que feia palès el domini de l'equip local. La primera ocasió arlequinada va ser en un mal refús de la portera, que es va estavellar en Grossi que quasi marca de rebot. El joc va ser molt lluitat enmig del camp i fins als 23 minuts no es va veure un altre xut a porta, quan Carla López va xutar, però massa centrat, a les mans de la portera local. El partit tenia moltes aturades i Segura va rebre un cop de genoll a les costelles, totalment accidental, però que va esperonar a les arlequinades, que en una contra, Ucero, rebent una bona passada dintre de l'àrea va xutar sense angle per creuar la bola excel·lentment per posar el 0-1 al marcador als 36 minuts.

A la segona part, el CE Sabadell va sortir a sentenciar, però la fortuna se li va negar. Arantxa al minut 1 es va quedar sola davant de la portera rival, però va dubtar en la definició i no va xutar amb convenciment. El Can Deu volia tornar al partit i el primer quart d'hora va ser seu, amb dos xuts perillosos aturats per Segura i un altre que va sortir llepant el travesser. Arantxa, en un altre contracop als 17 minuts, va estar a punt de sentenciar, però la portera verd-i-vermella va aturar amb seguretat. A la següent jugada, l'àrbitre va xiular gol en una pilota que mai va arribar ni tant sols a tocar la línia de cal de la porteria. 1-1 i les arlequinades eren castigades amb grogues a Silvia i Kosy, en un festival de despropòsits arbitrals que van perjudicar als dos equips. A la mitja hora, el Can Deu aguantant millor aquest fet, va tenir una doble oportunitat. La primera, Gisela la va treure sobre la línia de cal (aquesta si), i en el refús, van marcar el 2-1. Peke va rebre també groga i el partit es va endurir. Kosy i Gisela van tenir dues faltes, però sense remat final i al minut 40, Mélody era placada a l'estil del millor futbol americà i en una mala reacció, era expulsada amb vermella directe, sorprenentment. Las arlequinades, amb una de menys i ferides a l'honor van tenir l'última, amb un xut de Tania, sense angle al pal, que l'arquera local va trobar-se a les mans en el rebot.