diumenge, 15 de novembre del 2009

Sense gols en el debut de David Pirri a la banqueta


Aquest lliure indirecte dins de l'àrea va ser la millor ocasió del partit.


Sabadell 0-0 Logronyès

Sabadell: De Navas, Jaume, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas, Puigdollers (min. 66 Castell), Fran (min. 60 Joel), Arnal i Morales (min. 66 Àxel).

Logronyès: Rubio, Izquierdo, Elías (min. 64 Feli), Raúl Torres, Molina, Salazar, Arpón, Iñaki, Cerveró (min. 87 García), Milla i Borrell.

Gols: Sense gols.

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)


Una vegada destituït Ramón Moya, s'estrenava David Pirri a la banqueta arlequinada amb un empat que va seguir deixant molts dubtes en el joc de l'equip. Poques millores i si una falta d'ambició per part dels jugadors que no van mostrar-se especialment motivats per l'arribada del nou tècnic. Si que es va intuir un Sabadell amb més presència ofensiva i és que David Pirri va apostar per un 4-4-2 amb Fran i Arnal a la punta d'atac. A més, les bandes van intentar obrir el camp i d'aquesta manera van fer patir una mica més la defensa visitant respecte al que últimament estàvem acostumats. Un Logronyès únicament ben plantat al darrera i amb un Óscar Arpón donant joc al centre del camp, va ser suficient per a portar el perill davant David de Navas. Tot i que el partit va ser força igualat, els visitants van avisar ben aviat amb un xut que el porter saballut va enviat a còrner no sense dificultats. I altre cop De Navas, al minut 12 va salvar una rematada molt clara de Cerveró després d'una centrada de Borrell. En canvi el nostre joc, una mica espès a la zona de mitjos només va ser capaç de xutar amb perill una sola vegada durant la primera meitat. Va ser Arnal al minut 39 amb un tir des de la frontal que va marxar fora per poc. A la segona part es va veure un Sabadell una mica més posat dins el partit i en alguns moments fins i tot va tenir contra les cordes al rival i posant veritable setge a la porteria de Rubio. Als 55 minuts una bonica jugada de Blas per banda dreta la va desaprofitar Fran que amb tot a favor va xutar massa fluix a les mans del porter visitant. També Robles a la mitja volta i després d'un servei de cantonada va provar fortuna, al igual que Arnal altre cop des de la frontal xutaria fora. Però també els de La Rioja van tenir la seva gran oportunitat i va arribar als 62 minuts amb un cop de cap al segon pal de Raúl Torres que incomprensiblement va marxar fora davant l'esglai del nostre públic. I quan tot semblava que aniria perdent pistonada, vam tenir altre cop una bona opció per desequilibrar el marcador. Corria el minut 87 quan Castell va llençar una falta, que pentinant d'esquena Xavi Pelegrí molt a prop va estar del gol. El porter Rubio estirant-se a terra va salvar de forma miraculosa el primer gol de la tarda. Poc més va donar de si una nova ensopegada a casa en un partit típic de la categoria i on el nostre Sabadell molt haurà de millorar si vol sortir de la zona baixa de la classificació.