dimecres, 25 de novembre del 2009

8 anys d'@rlekinats.com


Benvolguda i benvolgut internauta,

avui mateix, 25 de novembre de 2009, la penya @rlekinats.com compleix el seu vuitè aniversari i com a membre fundador que en vaig ser al seu moment i com a president, vull agrair a totes i a tots els socis el seu (vostre) suport al llarg d’aquests anys.

Fins al moment hem organitzat xats, col·loquis, l’elecció del 'millor onze de la història' durant l’any del Centenari, autocars per desplaçaments, torneig interpenyes, la Marxa Arlequinada fins a Terrassa, hem participat també en rues de carnestoltes, entre d’altres moltes coses. Evidentment sense oblidar-nos de tot el que hem fet i ajudat a fer a l’estadi, a part d’animar, com els mosaics, repartir globus de colors o trompetes. També ens hem donat a conèixer a través d’internet, com no podia ser d’una altra manera, amb aquesta pàgina web, que no està de més apuntar que és una de les més actualitzades que hi ha.

El resum és que fins el moment hem posat el nostre gra de sorra per aconseguir que el Centre d’Esports Sabadell, tot i els problemes esportius i econòmics de l’entitat, segueixi sent un referent en tot, i per tot, el país.

Perquè ningú no es podrà queixar d’aquesta afició, de la que en formem part i, en bona mesura, en som capdavanters i ho hem de continuar sent.

De nou: moltes gràcies a totes i a tots per formar part d’aquesta família!!!


Salut i VISCA EL CENTRE D’ESPORTS SABADELL!!!

Manel Escribà i Bellsolà.
- President de la penya @rlekinats.com -