L'àrbitre ha anul·lat un gol a Agustín amb 1-0 al marcador

Sant Andreu 2-1 Sabadell

Sant Andreu: Morales, Luso, Abraham, Moyano, Amarilla, Dani Martí, Héctor Bueno (min. 93 Xavi Moro), Lanzarote (min. 84 Aday), Tarradellas, Keko (min. 75 Miguélez) i Máyor.

Sabadell: De Navas, Jaume, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Morales, Castell (min. 66 Juvenal), Arnal, Puigdollers (min. 62 Joel) i Àxel (min. 62 Fran).

Gols: 1-0 Abraham (min. 23), 2-0 Héctor Bueno (min. 60), 2-1 Juvenal (p. min 78)

Estadi: Narcís Sala (1.500 espectadors)

En temps de panellets i castanyes ens va tocar la segona opció en una nova derrota al Narcís Sala tot i no jugar un mal partit. I és que després de la previsible reacció a La Bòbila de fa dues setmanes i l'empat a casa de la jornada passada va veure's de nou un Sabadell incapaç de puntuar davant un dels contrincants importants del grup tot i tenir bons minuts durant el primer temps i optant a fer alguna cosa important. El domini altern dels primers minuts, amb una intensitat molt alta per un partit de 2a. B, va trencar-se amb la primera errada defensiva dels nostres, aquest cop de Jaume, que va perdre l'esfèrica davant Máyor que a la contra va acabar fent la passada enrera per un Abraham que va superar a De Navas. Segurament fins llavors un resultat injust però que hauria pogut igualar Puigdollers només dos minuts després amb un fort xut que va estavellar contra el travesser i on el refús el va aprofitar Agustín per marcar. La indignació va venir quan es va anul·lar el gol per un fora de joc inexistent del central saballut. També ho va provar Castell amb un tir que va marxar fora després d'una jugada d'Àxel. I el mateix Àxel va tenir una gran oportunitat a l'últim minut del primer temps amb un xut de falta que Morales va enviar a còrner. La segona part va començar diferent i amb un Sant Andreu que va intentar adormir el partit aconseguint el seu propòsit. Els nostres jugadors també van baixar força la intensitat i el partit va ensopir-se fins que una nova errada defensiva, aquest cop de De Navas, va acabar amb el gol d'Héctor Bueno. Cop duríssim per als nostres jugadors que van acusar i molt aquest segon gol. Tarradellas va intentar anotar el tercer i també Máyor amb una clara oportunitat hauria pogut fer la sentència definitiva. Cap d'elles va entrar i un xut de Morales, que el seu homònim va enviar a còrner, va servir per treure la son de les orelles a un Sabadell que al minut 78 va veure com un clar penal de Moyano sobre Joel va fer-nos entrar de nou al partit. Juvenal no va perdonar des dels onze metres i va fer aixecar dels seus seients als 200 seguidors saballuts desplaçats fins a Barcelona. Però lluny de portar el perill nosaltres a la porteria local, va ser el Sant Andreu qui hauria pogut fer el tercer abans d'un xiulet final que va caure com una nova gerra d'aigua freda per a les teòriques ambicioses aspiracions saballudes.