La reacció es va fer esperar, però va servir per sumar un punt.

Alcoià 2-2 Sabadell

Alcoià: Maestro, Barrena, Carrión, Fernando Martín, Joan Castillo (min. 45 Berna), Alcolea, Xavi Molina, Diego Jiménez, Adrià (min. 73 Jonathan), Víctor Curto (min. 61 Pau Franc) i Luis Gil.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (min. 75 Jesús Milán), David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles (min. 68 Castell), Puigdollers (min. 59 Fran), Juvenal, Morales, Blas i Arnal.

Gols: 1-0 Fernando Martín (min. 36), 2-0 Diego Jiménez (min. 85), 2-1 Juvenal (min. 89), 2-2 Blas (min. 92).

Estadi: El Collao (2.200 espectadors)

Corria el minut 85 de partit quan els alacantins feien el segon gol de la tarda jugant amb un home menys. Semblava la sentència davant un Sabadell molt tocat i sense gaire esperit que no donava mostres de millora damunt la malmesa gespa alcoiana. Però el que podia semblar fantasia, aquest cop va convertir-se en realitat en un final de festa dolç i que hauria de donar confiança per ser un punt d'inflexió tan per l'equip com per tota l'afició. I és que Juvenal al minut 89 amb un golàs des de la frontal posava emoció als últims instants de partit. A més, els locals van quedar-se amb 9 jugadors per l'expulsió de Diego Jiménez en la que seria la darrera pilota penjada a l'àrea de Fernando Maestro per part dels nostres. Altre cop era Juvenal qui botava la falta i després d'un xut de Bermudo va ser Blas qui faria el gol de l'empat fent esclatar de joia a tota la banqueta saballuda, una setmana més encapçalada per David Pirri. I és que en un partit força gris, l'empenta final va ser la nota més positiva per un Sabadell que va endur-se un punt d'or d'Alcoi. El partit va començar amb un domini altern però va ser Luis Gil amb una centrada-xut qui faria la primera arribada perillosa. La reacció seria un xut al minut 27 d'Albert Puigdollers que va enviar fora per molt poc en un remat que era molt favorable. I del 0 a 1 es va passar al resultat totalment invers. Fernando Martín al minut 36 i de falta va fer pujar el primer gol de la tarda, que s'hauria pogut veure augmentat amb un fort xut de Diego Jiménez que De Navas amb moltes dificultats va aturar just abans d'arribar al descans. La segona meitat va començar força igual com va acabar la primera i on els nostres seguien sense tenir les idees massa clares en atac. Únicament una jugada personal de Chapi Arnau aturada per Maestro seria l'opció més perillosa abans d'arribar a la bogeria final. Amb un panorama gens alentador, David Pirri va fer entrar al terreny de joc més pólvora ofensiva. Van trepitjar la gespa alacantina Fran, Castell i Milán substituint a Puigdollers, Robles i Chapi respectivament. A més els locals es quedarien amb 10 per l'expulsió de Xavi Molina a falta de 25 minuts per la finalització del partit. Els canvis tampoc van millorar massa l'aspecte de l'equip i només el segon gol local va fer reaccionar als nostres, que amb només 360 segons van ser capaços de marcar dos gols i sumar un valuós punt que viatjava fins a Sabadell.