diumenge, 29 de novembre del 2009

Resultat massa curt per un bon partit saballut

Davant l'Sporting Mahonès, el C.E. Sabadell ha fet, possiblement, el millor partit de la temporada.


Sabadell 1-0 Sporting Mahonès

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas, Puigdollers (min. 85 Juvenal), Joel (min. 78 Castell), Morales (min. 85 Àxel) i Arnal.

Sporting Mahonès: Moso, David Sánchez, Iray, Raúl Capó, Jeroni, Libo, Pedro Capó, Mourad (min. 86 Fullana), Tomeu Reynés (min. 76 Raúl Vates), Guillem i Trujillo (min. 77 Mario Mora).

Gols: 1-0 Raúl Capó (p.p. min. 65)

Estadi: Nova Creu Alta (1.300 espectadors)



Després de confirmar-se la continuïtat de David Pirri a la banqueta del nostre Sabadell fins a final de temporada, arribava una prova de foc davant un Sporting Mahonès que visitava per primer cop la Nova Creu Alta. Però els nostres jugadors, conscients que no podien desaprofitar més punts a casa, van sortir a per totes des de l'inici. D'aquesta manera ja al minut 1 l'àrbitre va anul·lar un gol a Blas per un fora de joc força just. Tres minuts més tard seria Moso qui faria una gran intervenció després d'un bon cop de cap d'Arnal. Morales als 12 ho va provar de falta però el seu xut marxaria alt. Els Sabadell dominava el centre del camp davant un equip balear que només podia defensar la seva porteria. Als 22 minuts vam tenir una nova gran opció amb una bona jugada per banda dreta de Blas que va acabar refusant el porter visitant i Joel en una gran posició va xutar al lateral de la xarxa. Poc després, altre cop Joel va tenir molt a prop el gol amb un remat de cap que va marxar fora per molt poc. Els menorquins es veien superats de forma absoluta, però en una bona contra als 38 minuts, van estar a punt de marcar. Guillem, després de regatejar a De Navas acabaria xutant a porta buida, però Chapi Arnau molt atent va acabar enviant la pilota a còrner. El descans s'anava apropant però la millor oportunitat dels nostres va arribar al minut 43 quan un clar penal de Moso sobre Joel després d'un xut de Pelegrí ens faria estar molt a prop d'anar-nos-en en avantatge. Morales seria l'encarregat de xutar però Moso llençant-se molt bé a la seva dreta va aturar la pena màxima davant la desesperació del públic local. Fins i tot el mateix Morales abans d'anar a vestidors hauria pogut esmenar el seu error però de nou el porter illenc va evitar el gol. La segona meitat va començar força més igualada amb un Sporting Mahonès més estirat, tot i que tampoc va crear massa perill. El temps corria ràpid i la por a no marcar s'anava fent cada cop més gran. Fins que als 65 minuts una falta botada per Puigdollers la va acabar pentinant enrera el central visitant Raúl Capó per acabar perforant la seva pròpia porteria. Explosió d'alegria entre els nostres que veien com es feia justícia i es podien treure una mica de pressió de sobre. Van aparèixer de cop les presses en els jugadors visitants però les ocasions van seguir sent nostres. A més, David Sánchez per una agressió sobre Morales va veure la vermella directe al minut 75. Curiosament va ser llavors quan els visitants van fer-se amb el control del joc tot i no crear cap ocasió clara. En canvi Arnal va rematar al pal de la porteria de Moso i Castell en dues ocasions va gaudir de dues clares oportunitats per sentenciar un partit, que patit, però molt treballat va fer que els tres punts es quedessin novament a l'estadi.